Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Το υπονοούμενο όλο νόημα για την Ελένη - «Όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

Αυτή ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Το υπονοούμενο όλο νόημα για την Ελένη - «Όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εξηγούσε το θέμα το οποίο θα παρουσίαζε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν δίστασε να πετάξει και ένα υπονοούμενο, το οποίο η παρουσιάστρια το κατάλαβε.

Αυτό είναι το υπονοούμενο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Ελένη

«Ο λόγος δεν είναι μόνο επειδή είναι επειδή είναι μια γυναίκα από το Hollywood. Είναι ένα σύμβολο. Είναι η κατάλληλη γυναίκα για να κλείσει ένας κύκλος. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν πριν 85 χρόνια, σε πιάνει ζαλάδα. Η ταινία «όσα παίρνει ο άνεμος» που ήρθε και στην επικαιρότητα.

Η ηθοποιός ήταν πάντα διακριτική, πάντα μαχητική, ακόμα και πέρσυ έκανε μια μήνυση επειδή κάτι δεν της άρεσε, επειδή τη συκοφάντησαν. Κατάλαβες γιατί τη διάλεξα; Δεν είναι απλά μια ηθοποιός που έτυχε να επιβιώσει. Είναι ένα πρότυπο που δεν υπάρχει ομοιότερο και είναι το σινεμά. Το πράγμα που αγαπάω περισσότερο, το σινεμά», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή. Έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια. Δείτε εδώ το βίντεο.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πόσα λεφτά του... χρωστάει η Ελένη

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αστειευόμενος πάντα, αποκάλυψε πόσα λεφτά του χρωστάει η Ελένη Μενεγάκη από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Άνδρο. Η παρουσιάστρια έβαλε τα γέλια και δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην εκπομπή της, στις σύντομες διακοπές της.

Φωτογραφία από τις οικογενειακές διακοπές ανέβασε και ο Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, θυμήθηκε τότε τη δική του εμπειρία στην Άνδρο και θέλησε να πειράξει την Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς της πως δεν τον προειδοποίησε για τους δρόμους του νησιού και έτσι χάλασε το αυτοκίνητό του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι θα έρθω την επόμενη φορά με βαρκάκια. Μου χρωστάς 200 ευρώ στο service του αυτοκινήτου μου, που το έσπασα την τελευταία φορά που ήρθα. Πωπωωπω! Τι βλάκας ήμουν! Γιατί κατέβηκα αυτό το δρόμο δεν μπορώ να καταλάβω…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Μα δεν σου έλεγα δεν θέλω να κατεβαίνεις εκεί με αυτοκίνητο; Μην το κάνεις! Δεν σου έχω πει να έρχεσαι με το καραβάκι;»!

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ελένη Μενεγάκη