Πανικός για μία θέση στο GNTM - Δήλωσαν συμμετοχή χιλιάδες αγόρια

Έχει μεγάλη πέραση το ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός για μία θέση στο GNTM - Δήλωσαν συμμετοχή χιλιάδες αγόρια

Κανονικός πανικός έχει γίνει στις οντισιόν για το δημοφιλές ριάλιτι του Star, GNTM. Όλοι αναζητούν μία θέση στο show, ενώ μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 9.000 αγόρια και κορίτσια για τη νέα σεζόν.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό πως στη νέα σεζόν θα δούμε μαζί αγόρια και κορίτσια, το κοινό "τρελάθηκε" και προσπαθεί να μάθει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί για το GNTM. Οι αλλαγές που έγιναν άλλωστε στο ριάλιτι ήταν ραγδαίες.

Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, είδαμε την είσοδο του Γιώργου Καραβά στη θέση του coach αλλά και την "αναβάθμιση" της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Γιώργο Καραβά, δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τη σύζυγό του στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου».

Αυτές είναι οι συμμετοχές που είχε το GNTM

Το νέο κόνσεπτ του GNTM δείχνει να έχει προκαλέσει όχι μόνο την απορία του κοινού αλλά και τον ενθουσιασμό του, και για το λόγο αυτό, οι αιτήσεις συμμετοχής δεν σταματούν.

Η παραγωγή συγκέντρωσε πάνω από 9.000 αιτήσεις -ίσως να έφτασε και τις 10.000- και, όπως ανακοίνωσε, σταμάτησε να δέχεται πα­ραπάνω. Η ομάδα στα μέσα Ιου­νίου έκανε το πρώτο ξεκα­θάρισμα, ενώ πριν λίγες ημέρες ολο­κληρώθη­κε η δεύτερη οντισιόν από τους κριτές, που πραγ­ματοποιήθη­κε στις πα­λιές εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων στο Ελληνικό.

Οι κριτές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις επιλογές τους αν και δεν έλειψαν οι στιγμές που διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους για το καλό του ριάλιτι μόδας, σύμφωνα με το tv 24.

Πλέον, έπειτα από πολύωρα και εξαντλητικά γυρίσματα, ανυπομονούν να περάσουν οι επιλαχόντες στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να ξεκινήσει η προβολή του διαγωνισμού που λατρεύει το κοινό.

TAGS