Τάσος Ξιαρχό: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του νικητή του J2US

Έχει τρομερό γούστο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του νικητή του J2US

Ο Τάσος Ξιαρχό, κατάφερε να αναδειχθεί στο πλευρό της Κόνι Μεταξά, νικητής στο δημοφιλές τραγουδιστικό show, Just the 2 of Us, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καταφέραμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από το απίστευτο σπίτι του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο γνωστός χορευτής κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να μαζέψει μπόλικα 10άρια. Η πορεία του στο J2US ήταν απλά συγκλονιστική, ενώ κάθε του εμφάνιση ήταν μοναδική. Μαζί με την Κόνι Μεταξά, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Πέρα από το ταλέντο του στο χορό και το τραγούδι, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει να έχει μεγάλη έφεση και στη διακόσμηση αφού το σπίτι του είναι πολύ προσεγμένο και έχει μία τρομερή αισθητική. Ωστόσο ρίξτε και μια ματιά στο "καρφί" που πέταξε ο Τάσος Ξιαρχό για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του νικητή του J2US, Τάσου Ξιαρχό

Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά για τη Eurovision

Μετά τη σπουδαία νίκη τους στον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, έκαναν και μια αποκάλυψη για την Eurovision.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι του παιχνιδιού και καλοί φίλοι, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος κάποια στιγμή στο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο». Δείτε εδώ μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους.