Αποκάλυψη από την Ελένη Φουρέιρα - Το δώρο χιλιάδων ευρώ που έκανε στους γονείς της

Ανοιχτοχέρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη από την Ελένη Φουρέιρα - Το δώρο χιλιάδων ευρώ που έκανε στους γονείς της

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το δώρο χιλιάδων ευρώ που έκανε στους γονείς της για να τους ευχαριστήσει!

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία και γι αυτό όταν τα έχει προτιμά να τα μοιράζει ανοιχτόχερα. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχεις κάνει δώρα στην οικογένειά σου; Στα ανίψια;», ρώτησε ο παρουσιαστής με την Ελένη Φουρέιρα να απαντάει: «Είμαι σίγουρη πως τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Είμαι 100% σίγουρη για αυτό. Αυτό είναι η μεγάλη μου χαρά, να κερνάω τους φίλους μου. Πήρα ένα σπίτι στους γονείς μου. Όπως το θέλανε, να κάνουν το δικό τους μποστάνι, έχουν βάλει ντομάτες και αυτά. Έχουν αυλή μεγάλη και ήταν η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορούσα να κάνω. Ήθελα αυτούς τους ανθρώπους να τους κάνω ευτυχισμένους και μετά εγώ. Μα δε ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα εγώ, με αυτό που έκανα».

Μεταξύ αυτών μίλησε και για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Έτρωγα μια φορά τη μέρα γιατί...»

Αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα: Έχει κάνει επέμβαση στο... - Το είπε μόνη της

Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μια ερώτησή του στάθηκε ως αφορμή για να αποκαλύψει ένα σημείο του σώματός της που έχει... πέσει νυστέρι!

Ο Θέμης Γεωργαντάς, συγκεκριμένα, ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα ποιο σημείο του σώματός της πιστεύει πως αρέσει περισσότερο στους άντρες κι εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απάντησε "Πριν ή μετά την επέμβαση";.

Και συνέχισε λέγοντας "Πριν την επέμβαση κοιτούσαν την πίσω όψη μου, μετά την επέμβαση το στήθος μου".

Δείτε τις δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα στο παρακάτω βίντεο: