MasterChef: «Ο Μπέλλος το έκανε εσκεμμένα αυτό με τη Μαρία...» - Αποκάλυψη για τη σχέση τους

Τα είπε όλα ένας πρώην συμπαίκτης του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: «Ο Μπέλλος το έκανε εσκεμμένα αυτό με τη Μαρία...» - Αποκάλυψη για τη σχέση τους

Ένας πρώην παίκτης του MasterChef, δε δίστασε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση του Μπέλλου με τη Μαρία και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, πως ο Μπέλλος έκανε εσκεμμένα όλο αυτό το σκηνικό με τη Μαρία και πως δε θα άφηνε ποτέ μια γυναίκα να τον σύρει από τη μύτη.

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Ο Κώστας Νταλιάνης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του Μπέλλου με τη Μαρία, η οποία κρατάει γερά μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, μίλησε και για την εμπειρία του μέσα στον διαγωνισμό αλλά και για το αν θα ήθελε να ξαναδηλώσει συμμετοχή στο MasterChef. Να σημειώσουμε βέβαια πως τον Μπέλλο άδειασε και η Μάρλεν Γρυντάκη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Νταλιάνης για τη σχέση του Μπέλλου και της Μαρίας μέσα στο MasterChef

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν θα μπορούσα να το ξαναζήσω, ήταν πολύ αγχωτικό για μένα. Περίμενα ότι θα αποχωρήσω και το ήθελα κιόλας. Απλά έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μου που θέλω να σταματήσω να διαγωνίζομαι και να αγωνίζομαι για κάτι.

Ήταν πολλά μικρά πραγματάκια που συνέβαιναν κατά καιρούς και τα οποία με ώθησαν να σταματήσω να αγωνίζομαι για κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν στη ζωή τους και κάποιοι άλλοι όχι.

Ο Σταυρής και ο Ηλίας δεν τα βρήκαν. Όλοι είχαν στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, εκτός από μένα. Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα από τη μύτη. Νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα για να κερδίσει κάτι που ήθελε. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, νομίζω ότι όσες φορές και να πήγαινα το ίδιο θα έκανα», είπε ο Κώστας Νταλιάνης.

MasterChef αποκάλυψη για Μπέλλο και Μαρία