Μάρλεν Γρυντάκη: «Άδειασε» τον Δημήτρη Μπέλλο - «Λέει μπούρδες! Αυτός φλέρταρε όλες...»

Τον «καίει» για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρλεν Γρυντάκη: «Άδειασε» τον Δημήτρη Μπέλλο - «Λέει μπούρδες! Αυτός φλέρταρε όλες...»

Τι και αν το MasterChef έχει τελειώσει, τα "καρφιά" και οι αποκαλύψεις για συμπεριφορές και καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι δεν έχουν τέλος. Η Μάρλεν Γρυντάκη μάλιστα, "άδειασε" τον Δημήτρη Μπέλλο και τα... φλερτ του μέσα στο σπίτι.

Η μαγείρισσα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα έζησε με τους συμπαίκτες της μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Μάρλεν Γρυντάκη MasterChef Δημήτρης Μπέλλος

Η Μάρλεν, δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τον Δημήτρη Μπέλλο και να πει πως εκείνος ήταν που φλέρταρε όλα τα κορίτσια μέσα στο σπίτι, παρόλο που πρόσφατα αποκάλυψε πως μια παίκτρια τον πλησίασε και του ζήτησε να κάνουν fake σχέση για να συζητηθούν.

Να σημειώσουμε πως μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κρικοριάν, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι, Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο.

Μαρία Μπέη: Στο πλευρό του Δημήτρη Μπέλλου "αδειάζει" την Μάρλεν Γρυντάκη - «Όταν βγήκα και είδα τα σχόλια...»

Την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και όταν ρώτησαν την πρώην παίκτρια του MasterChef για την Μάρλεν Γρυντάκη, την «άδειασε» κανονικά για τα σχόλια που είχε κάνει για το πρόσωπό της.

Η Μαρία Μπέη, είπε μπροστά στην κάμερα πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, καθώς δεν περίμενε να κάνει κάτι τέτοιο.

Μαρία Μπέη Μάρλεν Γρυντάκη ανάρτηση

«Όταν βγήκα και είδα τα σχόλια που έκανε η Μάρλεν για μένα, δεν το περίμενα γιατί μέσα στο σπίτι δεν μιλάγαμε. Η ανάρτηση που έκανε για μένα ήταν απαράδεκτη. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την κοπέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη. Ωστόσο, σε μια από τις ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, δείτε η Μαρία Μπέη ποιον είπε ρουφιάνο.