Η κάμερα "τσάκωσε" τον Γιάννη Κουκουράκη στη Μύκονο - Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Κορίτσια... συγκρατηθείτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η κάμερα

Ο Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με φίλους του και ο φακός τον "τσάκωσε" σε ένα από τα πολυσύχναστα στενά του νησιού. Όπως ήταν φυσικό, ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή του.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, ο Γιάννης Κουκουράκης έγινε ο αγαπημένος όλου του γυναικείου πληθυσμού.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, ρίξτε μια ματιά στο αποκλειστικό που σας έχουμε για το τέλος της σειράς.

Ο Γιάννης Κουκουράκης αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την Αθήνα και έτσι επισκέφθηκε μαζί με τους φίλους του τη Μύκονο. To Mykonos Live TV τον "συνέλαβε" να περπατάει στα στενά του νησιού με ένα λευκό t-shirt και να μοιράζει πολλαπλά "εγκεφαλικά"!

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κουκουράκη

Γεννήθηκε το 1984 στα Χανιά όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων απ' όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Μετά το τέλος των πρώτων σπουδών του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου πέρασε και ξεκίνησε τις σπουδές του.

Η πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στον κινηματογράφο το 2005 στην κωμωδία Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος. Το 2006 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη δραματική σειρά Μωβ-Ροζ στον ANT1 ενώ το 2008 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς Σε είδα. Την περίοδο 2008-2009 επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη για έναν από τους βασικούς ρόλους στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται.

Εκεί υποδύθηκε τον Σπύρο Δημόπουλο τον σύντροφο της εξαφανισμένης Χαράς. Το 2011 εμφανίστηκε στην ταινία μικρού μήκους Το γάλα. Μέσα στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο στο ρόλο του Αλέξη Γριβάκη. Παρέμεινε στη σειρά και κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου της μέχρι και το 2017. Την επόμενη σεζόν έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Από το 2019 μέχρι σήμερα υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 Άγριες Μέλισσες.