Χάος στις Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Δρόσως, της Ασημίνας και της Ελένης αλλάζει με βίαιο τρόπο

Αυτό είναι το τέλος τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στις Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Δρόσως, της Ασημίνας και της Ελένης αλλάζει με βίαιο τρόπο

Τέλος μεγάλο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες, φτάνει και οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας εβδομάδας είναι συγκλονιστικά. Ενώ, στο τέλος θα δούμε τη ζωή της Δρόσως, της Ασημίνας και της Ελένης να αλλάζει με τον πιο βίαιο τρόπο. Μέχρι τότε ωστόσο, θα επικρατήσει χάος.

Αναλυτικά όλα τα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσεες 13-16/7

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Όλοι μένουνε έκπληκτοι απ’ τον βίαιο ξυλοδαρμό του Νικηφόρου στον Σταμάτη, ο οποίος αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική, ακόμα κι όταν η Ασημίνα του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Παράλληλα η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος ζούνε επιτέλους τον έρωτα τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του… Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στην σχέση του με την Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123

Ο Λάμπρος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από το συνεταιρισμό. Οι πόνοι πιάνουν την Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και την Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ετοιμάζονται ώστε να παραλάβουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα κι ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο Μελέτης θα τους ακολουθήσει κρυφά μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως… Θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει κι η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύει και η μάνα και το παιδί.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Ασημίνα Ελένη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124

Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη θα καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη ή είναι ήδη αργά; Ο Σταμάτης έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους και η επιβίωσή του στο χωριό, δε θα είναι εύκολη. Η κατάσταση του Κυπραίου εξαιτίας της μορφίνης χειροτερεύει και τα βάζει με όλους. Θα τον βοηθήσει ο Νέστορας ή θα αποφασίσει να εκδικηθεί για το γιο του; Η Ελένη και η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως προσπαθούν να σώσουν το μωρό και τη μητέρα… Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια για αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδερφές Σταμίρη; - Δείτε εδώ αν τελικά θα ζήσουν ή όχι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125

Ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία θα πάρει την οριστική της απόφαση σε σχέση με τον Κυριάκο. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, αποφασισμένο να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδερφών κινδυνεύει να αλλάξει με το πιο βίαιο τρόπο. Δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί!