Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγιά Σοφιά και η απάντηση του Μπουράκ Χακί

Το ηχηρό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγιά Σοφιά και η απάντηση του Μπουράκ Χακί

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την Αγιά Σοφιά και για όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με τον Μπουράκ Χακί να σπεύδει να της απαντήσει.

Η απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφιά σε τζαμί, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και στον κόσμο της showbiz, και έτσι η Μιμή Ντενίση δε θα μπορούσε να αφήσει αυτό το γεγονός ασχολίαστο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία του εμβληματικού μνημείου, και τη συνόδευσε με ένα πολύ ηχηρό μήνυμα. Μία από τις απαντήσεις που δέχθηκε, ήρθε από τον Μπουράκ Χακί, ο οποίος έσπευσε να δείξει την υποστήριξή του και την αντίρρησή του με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Μπουράκ Χακί χώρισε πριν από λίγο καιρό με την αγαπημένη του Χαρά Παππά. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση και η απάντηση του Μπουράκ Χακί

«Ετούτος ο Ναός δεν είναι έργο ανθρώπων. Είναι έργο Θεού. Με την δική Του καθοδήγηση έγινε. Γι αυτό κανείς δεν θα μπορέσει να τον καταστρέψει Ποτέ. Κι αν Κάποτε πέσει η Πόλη σε χέρια των κατακτητών, η Αγία Σοφία θα τους θυμίζει πως ο Θεός διάλεξε αυτή τη Πόλη κι αυτόν το Λαό για να χτιστεί ο μεγαλύτερος Οίκος της Λατρείας του. Κι αν Κάποτε οι Βάρβαροι σβήσουν όλα τα καντηλέρια της, θα μείνει ο Ήλιος να φωτίζει τα αναρίθμητα παράθυρα της για να βλέπουν οι ναυτικοί από τον Βόσπορο και οι περαστικοί από την Πόλη, και να μην χάνουν τη Πίστη τους στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία!» Από το έργο μου, "Θεοδώρα, η Αγία των Φτωχών". 1995» ήταν η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση.

Λίγη ώρα αφού ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να σχολιάσει, τοποθετώντας μία λυπημένη φατσούλα προκειμένου να δείξει την θλίψη του για όλα όσα συμβαίνουν.

Η ηθοποιός με τη σειρά της του απάντησε: «Αγαπητέ Μπουράκ είναι ένα μνημείο που πρέπει να μοιραστούμε και όχι να χωρίζει τις θρησκείες. Κρίμα».