Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το Πάμε Πακέτο είναι δικό μου δημιούργημα» - Το νέο σχόλιο για τον ALPHA

Κατηγορηματική η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το Πάμε Πακέτο είναι δικό μου δημιούργημα» - Το νέο σχόλιο για τον ALPHA

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Πάμε Πακέτο, κάνοντας ένα νέο σχόλιο για τον ALPHA και ξεκαθαρίζοντας, πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ, είναι καθαρά δικό της δημιούργημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε για πολλά χρόνια στην "οικογένεια" του ALPHA, ωστόσο οι δρόμοι τους χωρίστηκαν κάπως απότομα. Μετά τη μεταγραφή της στο Open, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συμμετείχε στο J2US, και έτσι σήμερα, δύο μέρες μετά τον τελικό, μίλησε τόσο για το show όσο και για την εκπομπή της.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το πρότζεκτ του Πάμε Πακέτο είναι δικό της και πως δεν ανήκει στον ALPHA. Η ίδια έχει εξασφαλισθεί και νομικά απέναντι στο θέμα. Δείτε και το "άδειασμα" που έκανε στους κριτές του J2US.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο J2US και στη συνεργασία της με τον Κώστα Καραφώτη.

Αυτά είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο και τον ALPHA

«Ο Alpha είχε πάρει ένα κόνσεπτ, ένα φορμάτ, για να υπάρχει μια νομική κάλυψη, σε σχέση με όλο αυτό που είχε γίνει με τον ΑΝΤ1, το οποίο λεγόταν “The package”. Σε αυτό το φορμάτ δεν υπήρχε στούντιο, δεν υπήρχε παρουσιαστής, ήταν απλά ένα πακέτο που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι. Και το έφτιαξα όλο αυτό εγώ διαφορετικό με όλες τις νομικές καλύψεις γιατί τυχαίνει να είμαι και νομικός για να μπορέσει να σταθεί ως πνευματικό προϊόν.

Έκανα όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που χρειαζόταν και όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό μου. Είναι δικό μου το δημιούργημα, δεν υπάρχει αυτό στο κόνσεπτ που έχει αγοράσει ο Alpha», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.