Κάτια Ζυγούλη: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον Σάκη Ρουβά και τον γιο τους

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον Σάκη Ρουβά και τον γιο τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μερικές μοναδικές και πολύ τρυφερές φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο του και όλο το διαδίκτυο "έλιωσε" κανονικά με τα υπέροχα στιγμιότυπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Αυτές τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο τους δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και έτσι σήμερα, ανέβασε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά. Δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για το περιστατικό που δε γνώριζε κανείς.

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε και πριν από λίγες μέρες φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Σάκη Ρουβά

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν εκτός Αθηνών, απολαμβάνουν η Κάτια Ζυγούλη και ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα, το μοντέλο θέλησε να τον τρολάρει δημόσια, αλλά και να αφήσει ένα σχόλιο με αφορμή τις αναρτήσεις της.

Έχοντας ξεκινήσει καθημερινή γυμναστική στη φύση την περίοδο της καραντίνας, την συνεχίζουν και μέχρι σήμερα, ακόμη και όταν απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε νησί της Ελλάδας.

Τι και αν πήγαν για ξεκούραση, το έριξαν στο περπάτημα, ωστόσο άξιζε, αφού έφτασαν σε μια μαγική παραλία, όπως μας έδειξε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα απόν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια, δεν δίστασε και να τον τρολάρει δημόσια, καθώς όσο περπατούσαν τον άφησε κατά πολύ πίσω της και με ένα βίντεο της, μας έδειξε την απόσταση που είχαν.

Ενώ, στο τέλος της βόλτα τους, έγραψε ένα σχόλιο λέγοντας έχει μια υποψία ότι παίζει με τα νεύρα όσων εργάζονται ακόμη. Να πούμε πως πριν πάνε διακοπές, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου δεν... φορούσε ρούχα.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς  διακοπές