Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα - «Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία...»

Μίλησε ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα - «Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία...»
News 13.07.2020 20:57
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Προσωπικά», η Χρύσα Ρώπα δε δίστασε να κάνει μία πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως οι γονείς της την έδωσαν σε υιοθεσία στον ξάδερφο του πατέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία περίοδο της ζωής της η οποία την σημάδεψε, αναλύοντας όλα όσα έγιναν, όταν έμαθε πως ήταν υιοθετημένη, με τον πιο άσχημο τρόπο.

Αυτή είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

«Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδελφο του πατέρα μου. Το έμαθα στα 12 μου χρόνια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, απότομα.

Πέρα από τη Χρύσα Ρώπα, μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε και η Άσπα Τσίνα, η οποία μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Στο δρόμο το έμαθα, όχι από τους ίδιους. Συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα, γιατί ήμασταν καινούργιοι στην πολυκατοικία, και είχαν… ανάψει τα αίματα και έμπαινα εγώ μέσα και είπε η μαμά μου “Νίκο, το παιδί” και είπε αυτή αυτό που έπρεπε να πει.

Δεν μου εξήγησε κανείς, δεν δικαιολογήθηκε κανείς… Έπαθα “σεισμό” ψυχολογικά. Δεν υπήρχε καμία κατανόηση πάνω σε αυτό. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έβλεπα την αδελφή μου που ήμασταν δίδυμες, αλλά δεν καταλάβαινα.

Όταν το έμαθα, δεν πήγα στη βιολογική μου μητέρα να τη ρωτήσω γιατί με έδωσε γιατί ούτε αυτοί με διεκδίκησαν ποτέ. Είχαν μια περίεργη περηφάνια, δεν θα ζητούσαν πίσω το παιδί που έδωσαν», είπε η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρύσα Ρώπα: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση Glorious!

Χρύσα Ρώπα: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της στην παράσταση «Glorious»!

Share