Τρύφωνας Σαμαράς: Απαντάει στις κριτικές για το J2US - «Δεν πήγα για να κερδίσω»

Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: Απαντάει στις κριτικές για το J2US - «Δεν πήγα για να κερδίσω»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει σε όλες τις κριτικές που άκουσε για τη συμμετοχή του στο J2US, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ο λόγος για τον οποίο πήγε στο show δεν ήταν για να κερδίσει αλλά για να περάσει καλά.

Μαζί με τη Χαρά Βέρρα, ο Τρύφωνας Σαμαράς κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να βρεθεί στον τελικό του J2US. Οι δυο τους κατέκτησαν την τρίτη θέση, ωστόσο ήταν χωρίς αμφιβολία οι αγαπημένοι του κοινού.

Μεταξύ άλλων, ο Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να σχολιάσει και όλα όσα ακούστηκαν κατά καιρούς για εκείνον και για τις φωνητικές του ικανότητες, με τον διάσημο κομμωτή να κάνει ξεκάθαρο πως δεν είχε καμία πρόθεση να πάει στο show για να αναδειχθεί νικητής.

«Δεν πήγα στο J2US για να βγω πρώτος αλλά για να περάσω ωραία» ενώ για ακόμα μία φορά, απευθυνόμενος στον φίλο του Νίκο Κοκλώνη τού επισήμανε πως δεν έχει απολύτως κανένα παράπονο από εκείνον.

Το απίστευτο "καρφί" του Τάσου Ξιαρχό για τον Τρύφωνα Σαμαρά πριν τον τελικό του J2US

Ένα απίστευτο καρφί για τον συμπαίκτη του Τρύφωνα Σαμαρά, πέταξε ο Τάσος Ξιαρχό με τον οποίο και αντίπαλοι στο J2us. Τι είπε ότι θα του κάνει αν κερδίσει;

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε στις πρόβες του μουσικού show λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό και το φινάλε.

«Αν κερδίσει ο Τρύφωνας το βράδυ, θα τον μουντζώσω. Δε γίνεται να κερδίσει ο Τρύφωνας. Γίνεται δηλαδή, πάρα πολύ εύκολα στο λέω αυτό θα γίνει» δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό. Απίστευτο καρφί του πέταξε και η Βανδή. Δεν φαντάζεστε τι θα κάνει αν κερδίσει.