Δέσποινα Βανδή: Απίστευτες ατάκες για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Έτσι και κερδίσεις στον τελικό θα...»

«Τον πατάω κάτω σαν την κατσαρίδα και δεν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Απίστευτες ατάκες για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Έτσι και κερδίσεις στον τελικό θα...»

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του J2US και οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς. Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα backstage, στο οποίο πέταξε απίστευτες ατάκες για τον ίδιο η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, προειδοποίησε για το τι θα κάνει αν τελικά κερδίσει.

Αυτό το Σάββατο, η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιάρχο, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Xαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Δέσποινας Βανδή, δεν θέλει να κερδίσει ο Τρύφωνας Σαμαράς, αφού στο βίντεο που δημοσίευσε ο διαγωνιζόμενος, ακούγεται να λέει χιουμοριστικά η τραγουδίστρια «Έτσι και κερδίσεις στον τελικό θα σκίσω τα πτυχία μου».

Ενώ, δεν δίστασε να να πετάξει και την ατάκα «Που τον πατάω κάτω σαν την κατσαρίδα και δεν φεύγει με τίποτα».

Δέσποινα Βανδή Tρύφωνας Σαμαράς

Δείτε ωστόσο εδώ τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

«Κόλαφος» η Δέσποινα Βανδή για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Ακραίες συμπεριφορές και...»

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και οι δηλώσεις της ήταν πραγματικά «κόλαφος» για την κριτική που έκανε στον Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές θα έκανε πάντα την ίδια κριτική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην νέα της τηλεοπτική εμπειρία ως κριτής στο J2US και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό που δημιουργήθηκε πριν από δυο εβδομάδες με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκπομπής μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έριξε ένα καρφί για το πώς αντιμετώπισε ο γνωστός κομμωτής την κριτική της, δείτε εδώ το τσουχτερό σχόλιό της, και σήμερα στη συνέντευξή της ξεκαθάρισε, πως δεν έχει μετανιώσει όσα του είπε.

«Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά».