Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται έστειλε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν, αλλά και την στηρίζουν τις τελευταίες ώρες. Όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Το μοντέλο προχθές μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα και ενώ το πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της βρισκόταν στην κορύφωσή του, παρουσία πολλών φίλων και αγαπημένων προσώπων της, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το ατύχημα και οι ισχυροί πόνοι οδήγησαν το πάρτι προς διακοπή, ενώ γρήγορα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπου είχε στηθεί η γιορτή και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Μπορεί όπως θα δείτε εδώ, το πάρτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη να συνεχίστηκε κανονικά, ωστόσο, όπως φαίνεται πως χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε με μια ανάρτηση που έκανε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, αλλά και όσους της έστειλαν ευχές.

«Mαναράκια το βολέψαμε το ποδαράκι, μόλις με βγάλανε από το χειρουργείο. Ήταν ζόρικο το τραυματάκι, κόψαμε και έναν τένοντα αλλά όλα είναι καλά» αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο βίντεο της.

Ενώ έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας! Πέρα από αυτό, χθες έκανα τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου!» προσθέτοντας, «Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που είναι δίπλα μου! Απεριόριστα ευγνώμων».

Δήμητρα Αλεξανδράκη ατύχημα νοσοκομείο