Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Στο OPEN ανακοίνωσαν το νέο του τηλεοπτικό βήμα στον ALPHA

Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Στο OPEN ανακοίνωσαν το νέο του τηλεοπτικό βήμα στον ALPHA

Το τηλεοπτικό μέλλον του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στον ALPHA σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι not» οι 4 παρουσιαστές. Σε ποιο πρόγραμμα θα τον δούμε;

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε από την τηλεόραση και να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο, ωστόσο οι συνεργάτες της ψάχνουν για νέα τηλεοπτική στέγη.

Όπως έγινε γνωστό ο Τάσος Τεργιάκης θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, ωστόσο τι συμβαίνει όσον αφορά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

«Περιμένουμε να δούμε να κλειδώσει και η ώρα της εκπομπής της. Εγώ θεωρώ πως ο μόνος σίγουρος στην εκπομπή της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Έτσι πιστεύω εγώ. Ότι θα πάει εκεί και θα πάρει και δική του εκπομπή» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μόνο με το μαγιό του ο δημοσιογράφος του ALPHA Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Μετά το τέλος της Ελένης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περνάει χαλαρές στιγμές και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω instagram! Προσφάτως, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει με το μαγιό του και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Η φωτογραφία συνοδευόταν με το παρακάτω κείμενο:

10 χρόνια INCEPTION, και μακάρι, σα να με έπαιρνε ο υπνος στη ζέστη, να διάβαζα το φινάλε του αν υπήρχε βιβλίο (ότι είδαμε είδαμε, τα υπόλοιπα στην φαντασια του καθενός...) για να μάθω τι θα συμβεί στον βουτηχτή των ονείρων και κλέφτη του υποσυνείδητου.

Η περιπέτεια του Κρίστοφερ Νόλαν ξαναβγαίνει στις αίθουσες στις 30 Ιουλίιου και λειτουργεί ως προπομπός για το Tenet και παίζουν τα πρώτα teaser και trailer πριν την προβολή
Το είχα δει πάλι καλοκαίρι. Στα Χανιά. Αύγουστο.

Δεν υπάρχει διαφορά στην επερχόμενη επανέκδοση, το Inception παραμένει όπως ήταν, ιδιοφυές και ψυχρό, συναρπαστικό και τεχνικά εκτυφλωτικό.

Δείτε εδώ τα τρυφερά του λόγια στην τελευταία εκπομπή του ALPHA.