Επιστρέφει στον ALPHA το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ALPHA το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα

Πολύ δυναμικά πρόκειται να μπει στη νέα σεζόν ο ALPHA, αφού πρόκειται να επιστρέψει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον σταθμό. Το πρώτο τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει πανικό.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε από το κανάλι, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Μετά την προσθήκη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο δυναμικό του σταθμού, έγινε και η ανακοίνωση για την επάνοδο ενός προγράμματος που καθήλωνε τους τηλεθεατές.

Ωστόσο το κανάλι είναι πιθανό να έχει και μία απώλεια, αφού ένας συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πρόκειται να βρεθεί εκτός του Happy Day. Δείτε εδώ ποιος.

Αυτό είναι το πολυσυζητημένο πρόγραμμα που επιστρέφει στον ALPHA

Ο λόγος για το ριάλιτι που παρουσιάζει ο Έκτορας Μποτρίνι, με τίτλο «Εφιάλτης στην Κουζίνα». Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ιδιοκτήτες εστιατορίων δηλώνουν συμμετοχή και ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται να αλλάξει δραματικά την κατάσταση στο μαγαζί.

Εφιάλτης στην κουζίνα trailer

Από το φαγητό μέχρι και τις συνθήκες υγιεινής, το μαγαζί γίνεται τελείως διαφορετικό, με τις φωνές του γνωστού σεφ να προκαλούν πονοκέφαλο σε όλους τους μαγαζάτορες.

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν.

Μπορεί ο ALPHA να έβαλε στο πρόγραμμά του το ριάλιτι Εφιάλτης στην Κουζίνα, ωστόσο έχασε ένα πρόσωπο που πάει στο Mega

Μια απίστευτη μεταγραφή θα έχουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σας έχω όλο το ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά αλλά εγώ γνωρίζω πως από τον ALPHA έχει ήδη κλείσει να πάει στο Mega.

Όπως όλα δείχνουν, μετά το τέλος της σειράς 'Ερωτας Μετά δεν τον κρατάει τίποτα στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA κι ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του σε νέους ορίζοντας μαζί με το Mega!

Ποιος πάει από τον ALPHA στο Mega

Ο λόγος για τον Βασίλη Τσελεμέγκο. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη υπογράψει για τη νέα σειρά που γράφει η Τίνα Καμπίρη. Η συγκεκριμένη σειρά θα αντικαταστήσει το καθημερινό σίριαλ του Κυρίτση που τελικά "ναυάγησε"!