Απίστευτο! Εκτός Happy Day το πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς!

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο! Εκτός Happy Day το πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς!

Μία απίστευτη εξέλιξη ήρθε για την πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, αφού έγινε γνωστό πως είναι πιθανό του χρόνου, να μείνει εκτός του προγράμματος ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς. Πρόκειται για έναν πολύ στενό συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο οποίος αποκάλυψε πως το μέλλον του στην εκπομπή είναι αβέβαιο.

Η σεζόν τελειώνει, μιας και την Παρασκευή, το Happy Day πρόκειται να κάνει την τελευταία του εκπομπή. Με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς να έχει ξεκινήσει, όλα δείχνουν πως ίσως ένα πρόσωπο της ομάδας, δεν έχει σκοπό να συνεχίσει του χρόνου.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστή η ανανέωση της συνεργασίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον ALPHA. Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Αυτό είναι το πρόσωπο που μένει εκτός του Happy Day

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολία, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και εξήγησε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει τίποτα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το μέλλον του στην ομάδα του Happy Dat εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, ωστόσο η αποχώρησή του δεν είναι ακόμα οριστική.

Happy Day αποχώρηση Κώστα Φραγκολιά

«Θα δούμε αν θα συνεχίσω του χρόνου στο Happy Day, είμαστε σε συζητήσεις. Αν δεν τα βρούμε τέλος πάντων με μένα γιατί είμαστε ακόμα σε κάποιες συζητήσεις κι έχουμε λίγο μια διαφορετική προσέγγιση της εξέλιξης της συνεργασίας μας, θα είναι κάποιος άλλος, φαντάζομαι», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ενώ ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν του Happy Day έχει ξεκινήσει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στην εκπομπή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας αποφάσισε να ανακοινώσει την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο Happy Day από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της η εκπομπή θα επεκταθεί κατά μισή ώρα! Περισσότερο Happy day περισσότερες happy ώρες, λοιπόν!

«Η εκπομπή μας θα τελειώνει στις 11. Υπήρχε το σενάριο να πάει το Happy Day 8-10 ή να παραταθεί η εκπομπή κατά μισή ώρα. Αλλά επειδή το Happy Day είναι μια παλιά αγαπημένη συνήθεια, ο σταθμός αποφάσισε να πάει 8-11, να μεγαλώσει η διάρκειά του»

Πριν από την ανακοίνωση αυτή ο Χάρης Χριστόπουλος είχε κάνει αναφορά στον αέρα στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε