Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη με μαύρο μπικίνι

Η φωτογραφία που "τρέλανε" το Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη με μαύρο μπικίνι

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και έτσι η Μαρίνα Πατούλη, θέλησε να ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Γιώργου Πατούλη, φορώντας ένα στιλάτο μαύρο μπικίνι και ένα μαύρο παρεό, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει το καλοκαίρι και τις διακοπές. Η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλη, έκαναν μπάνιο στη θάλασσα και στη συνέχεια παρακολούθησαν το πιο μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Ο γνωστός πολιτικός θέλησε να μοιραστεί το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με το πιο σικάτο μίνι φόρεμα. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!

«Η πιο όμορφη ώρα της ημέρας! Το ηλιοβασίλεμα στην Αττική μας!», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ροζ μπικίνι της Μαρίνας Πατούλη προκάλεσε πανικό στα social media

Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει κανονικό πανικό στο Instagram, καθώς αποφάσισε να υποδεχθεί το καλοκαίρι, ποζάροντας το αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι της, και χωρίς τα τακούνια της, στον κήπο του σπιτιού της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία γυναίκα που θέλει πάντα να περιποιείται τον εαυτό της και να μην περνάει ποτέ απαρατήρητη. Κάθε εμφάνισή της είναι απλά μοναδική και έτσι δε θα μπορούσε να υποδεχθεί το καλοκαίρι με διαφορετικό τρόπο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη με το ροζ μπικίνι

Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να περάσει την Κυριακή της στην πισίνα του σπιτιού της και έτσι, έβαλε το αγαπημένο της μαγιό και ένα σικάτο πανωφόρι, με το οποίο πόζαρε στον φακό, στο πλευρό μίας καλής της φίλης.

«Καλό καλοκαίρι !!!!(κ χωρίς γοβάκια !!!)», έγραψε πάνω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Καλό καλοκαίρι !!!!❤️(κ χωρίς γοβάκια !!!)

Posted by Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη on Sunday, June 14, 2020