Γιώργος Λιβάνης - Χριστίνα Βραχάλη: Το αποκάλυψαν στον αέρα του Open - «Νομίζω πρέπει να το πούμε»

Ευχάριστα τα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης - Χριστίνα Βραχάλη: Το αποκάλυψαν στον αέρα του Open - «Νομίζω πρέπει να το πούμε»

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT και θέλησαν να κάνουν μία μεγάλη αποκάλυψη στον αέρα του Open, με τους δυο τους να αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή πως ήρθε να πουν τα ευχάριστα στην εκπομπή.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα επιβεβαίωναν τη σχέση τους, ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη παραδέχθηκαν πως θα γίνουν κουμπάροι. Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν είναι ζευγάρι, ωστόσο και οι δυο το διαψεύδουν.

Η Νάταλι Κακκαβά, προσπάθησε να τους "ψαρέψει" ωστόσο ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη της απάντησαν άμεσα.

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη σχέση που του χρεώνουν με την Χριστίνα Βραχάλη. Δείτε εδώ όλα όσα είχε αποκαλύψει.

Αυτή την αποκάλυψη έκαναν στον αέρα του Open, ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη

  • Ν.Κ.: Μήπως το παρόν και το μέλλον κάθεται δίπλα σου αυτή τη στιγμή;
  • Γ.Λ.: Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε.
  • Χ.Β.: Θα γίνουμε κουμπάροι.
  • Γ.ΓΚ.: Ποιος θα παντρέψει ποιον;
  • Χ.Β.: Μάλλον ο Γιώργος γιατί είναι μικρότερος.
  • Γ.Λ.: Έχουμε δώσει όρκο γι’ αυτό.
  • Γ.ΓΚ.: Τεκνατζού!
  • Χ.Β.: Όχι, κουμπάροι είπαμε ότι θα γίνουμε.

Γιώργος Λιβάνης: Απαντάει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη - «Την νιώθω πολύ...»

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης σε συνέντευξή του μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Χριστίνα Βραχάλη. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο ίδιος δήλωσε ότι «Η Χριστίνα είναι κομμάτι της ζωής μου...»

Ο τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται και στο τηλεοπτικό παιχνίδι "Just the 2 of us" μίλησε για την παρουσία του εκεί, για τις σχέσεις που έχει με τα πρόσωπα που διαγωνιζόταν μαζί αλλά και για το ποιον θα προτιμούσε περισσότερο. Ο ίδιος δήλωσε:

«Μιλάμε για ξεχωριστές περιπτώσεις. Γυναίκα και άνδρας. Για εμένα είναι δύο πρόσωπα που είναι χαρά μου που βρεθήκαμε επί σκηνής! Απλά δύο ανδρικές φωνές ίσως ταιριάζουν λίγο περισσότερο γιατί μπορούν και πιάνουν τους ίδιους τόνους.»

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που λένε ότι είναι ζευγάρι με τη Χριστίνα Βραχάλη ο τραγουδιστής απάντησε: «Είμαι καλά γιατί νιώθω δημιουργικός. Η Χριστίνα είναι κομμάτι της ζωής μου, γιατί έχουμε κάνει βαθιές και πολύωρες συζητήσεις και εξομολογήσεις. Την νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο.»

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη στη σκηνή του J2US