Κατερίνα Στικούδη: Βγήκε από το σπίτι με μάσκα και κολάν και... μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς

Η απίστευτη κίνηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Βγήκε από το σπίτι με μάσκα και κολάν και... μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ξεκινήσει τη μέρα της με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο και έτσι έβαλε το κολάν της, τη μάσκα της και βγήκε από το σπίτι προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια που υπήρχαν αριστερά και δεξιά στην γειτονιά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της και να τους δείξει πως ο καθένας έχει τον τρόπο του να βοηθήσει.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στο κοινό της, τον τρόπο με τον οποίο μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς της, παρακινώντας το να κάνει αντίστοιχες πράξεις. Δείτε εδώ και την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο instagram με αποκαλυπτικό μαγιό και σχολιάστηκε αρκετά!

«Καλημέρα !!!!! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά, κι ας είσαι περαστικός.. δεν σου ανήκει, σε φιλοξενεί!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα.

Κατερίνα Στικούδη: Με κολάν σε δρόμους του Κολωνακίου - Κοιτούσαν όλοι τους κοιλιακούς της

Η Κατερίνα Στικούδη περπάτησε στους δρόμους του Κολωνακίου κι άναψε φωτιές με το κολάν και τους κοιλιακούς της! Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπεσε τυχαία το μεσημέρι της Πέμπτης πάνω στην εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη η οποία απολάμβανε μια βόλτα με την φίλη της για ψώνια στα μαγαζιά.

Απλή, λιτή και χαμογελαστή πόζαρε μπροστά στον φακό και μιλούσε στον κόσμο που την πλησίαζε.

Δείτε τις φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη από το Κολωνάκι

Κατερίνα Στικούδη κολάν

Κατερίνα Στικούδη βόλτα στο Κολωνάκι

Η δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου για να διατηρεί τους κοιλιακούς της

Η ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και η σκληρή προπόνηση είναι απαραίτητα ακόμη και για μια γυναικά σαν την Κατερίνα Στικούδη, έτσι ώστε να είναι πάντα σε φόρμα.

Το καλοκαίρι είναι «προ των πυλών» και οι εξορμήσεις στις παραλίες με τα αποκαλυπτικά μπικίνι έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί και τι αποφεύγει. Αν ακολουθήσεις σωστά τις συμβουλές της θα δεις σίγουρα αποτελέσματα!

Πρωινό

  • 1 χυμός, 1 τοστ ή δημητριακά με μέλι ή 1 μεγάλη φρουτοσαλάτα ή 1 smoothie με γιαούρτι, γάλα και φρούτα.

Δεκατιανό

  • 1 μπάρα δημητριακών ή 1 φρούτο.

Μεσημεριανό

  • Λαδερό ή κοτόπουλο ή ψάρι με ένα μπολ πράσινη σαλάτα ή χωριάτικη χωρίς πολύ λάδι.

«Αποφεύγω το ψωμί, και δεν πίνω πολύ νερό ταυτόχρονα με το γεύμα. Συνοδεύω το μεσημεριανό μου με μία από τις παραπάνω σαλάτες και φυσικά τα αγαπημένα μου μανιτάρια πλευρώτους», αναφέρει.

Απογευματινό

  • 1 γιαούρτι με αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα.

Βραδινό

  • Το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα.

«Αν είμαι σπίτι, θα φάω περίπου όπως και το μεσημέρι. Μία μερίδα από το φαγητό της ημέρας και μία σαλάτα. Γενικά, αποφεύγω τα τηγανητά το βράδυ. Αν είμαι έξω θα επιλέξω ένα μενού πρωτεΐνης, γιατί ακόμα κι αν φάω πολύ αργά δεν αποθηκεύεται ως λίπος στον οργανισμό», τονίζει χαρακτηριστικά.