Το δημόσιο μήνυμα του Μπουράκ Χακί για την Ελλάδα - Το έγραψε στα ελληνικά

Μεγάλη συγκίνηση για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο μήνυμα του Μπουράκ Χακί για την Ελλάδα - Το έγραψε στα ελληνικά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα για την Ελλάδα, το οποίο μάλιστα δε δίστασε να γράψει στα ελληνικά, απαντώντας σε κάποιον φαν από τη χώρα μας.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να χώρισε πριν από λίγες μέρες με τη Χαρά Παππά, ωστόσο εξακολουθεί να δείχνει με την κάθε ευκαιρία, τη μεγάλη αγάπη που έχει στην Ελλάδα, την οποία μάλιστα έχει επισκεφθεί πολλές φορές, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως πριν από μερικές μέρες, είχε τοποθετηθεί δημόσια κάτω από μία φωτογραφία της Μιμής Ντενίση για το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς. Δείτε εδώ το σχόλιό του.

Ο Μπουράκ Χακί, αποφάσισε να παίξει με τους διαδικτυακούς του φίλους, το γνωστό παιχνίδι ερώτησης - απάντησης και έτσι, ένας follower του, του έστειλε την αγάπη του από την Ελλάδα.

Με τη σειρά του, ο ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει, με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα του Μπουράκ Χακί για την Ελλάδα

«Η καρδιά μου πάντα στην Ελλάδα. Θα είμαι εκεί», έγραψε ο Μπουράκ.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά Ελλάδα

Έμεινε μισός ο Μπουράκ Χακί - Η αποκάλυψη για τα κιλά λίγο καιρό μετά το τέλος της σχέσης του με τη Χαρά Παππά

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη για το τέλος της σχέσης του με την Χαρά Παππά ο Μπουράκ Χακί δήλωσε πως έμεινε μισός αφού έχασε μέσα σε 3 μήνες έναν απίστευτο αριθμό κιλών!

Συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Χακί έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του φίλους και πριν λίγες ώρες τους έδωσε το ελεύθερο να του κάνουν δημόσια ότι ερώτηση θέλουν. Ένας από αυτούς, λοιπόν, τον ρώτησε για τα κιλά του κι εκείνος προς έκπληξη όλων απάντησε πως έχασε 16 κιλά σε λιγότερο από 3 μήνες.

Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για τα κιλά του

Μπουράκ Χακί κιλά