Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Ξεκαθάρισε τα πράγματα με μια ανάρτηση

Νυφούλα τελικά ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Ξεκαθάρισε τα πράγματα με μια ανάρτηση

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν την Φαίη Σκορδά να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά ίσως, με μια ανάρτησή της στο instagram ξεκαθαρίζει εμμέσως πλην σαφώς την κατάσταση!

Τις φήμες ενίσχυσε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι.

Σκορδά γάμος με Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε το παρακάτω post:

Φαίη Σκορδά γάμος με Νίκο Ηλιόπουλο

Δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τα νυχτοπερπατήματα της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Μετά το τέλος του Πρωινού η Φαίη Σκορδά περνάει ανέμελες και χαλαρές στιγμές αναμένοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νϊκο Ηλιόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα εχθές... νυχτοπερπάτησαν και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια φωτογραφία από την χαλαρή τους βόλτα.

Μπορεί στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω να φαίνεται μόνο ο τετράποδος φίλος της αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Φαίη Σκορδά είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Νίκο. Το ζευγάρι άλλωστε ποτέ πρόβαλλε την προσωπική του ζωή οπότε...

Να τονίσουμε πως ο μικρός Γιαννάκης και Δημητράκης βρίσκονται σε διακοπές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στην Τήνο αυτή την περίοδο! Δείτε φωτογραφίες εδώ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος