Καλοκαίρι #NOT: Έδινε συνέντευξη και αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Πάγωσαν όλοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #NOT: Έδινε συνέντευξη και αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής του Opentv, Καλοκαίρι #NOT, αφού τρελάθηκαν όλοι όταν η Ελληνίδα ηθοποιός από την οποία έπαιρναν συνέντευξη ανακοίνωσε στον αέρα ότι παντρεύεται.

Για την ακρίβεια, η δημοσιογράφος την ρώτησε "Είχατε πει ότι το 2020 θα παντρευτείτε..." και εκείνη απάντησε: "Ήρθε το 20! Δεν θα πήγαινα σε γάμο αν δεν συνέτρεχαν σπουδαίοι λόγοι! Δεν θα βάλω νυφικό, δεν ξέρω καθόλου, δεν το έχουμε ακόμα σκεφτεί, δεν θα βάλω κάτι πομπώδες"

Ο λόγος, φυσικά, για την αγαπημένη Χριστιάνα Αλεξανιάν! Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως εχθές, στην ίδια εκπομπή ανακοίνωσαν κάποια ευχάριστα νέα και η Βραχάλη με τον Λιβάνη

Με ποιον παντρεύεται η Χριστιάνα Αλεξανιάν

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας πριν από έναν χρόνο περίπου και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. «Μένουμε μαζί και μοιράζουμε τον χρόνο μας ανάμεσα στην Κηφισιά, το Κιάτο και το Ηράκλειο, ενώ συχνά- πυκνά κάνουμε ταξίδια λόγω της παράστασης «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που όπως ξέρεις υπογράφω και ερμηνεύω η ίδια», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Reallife.

Η πρωταγωνίστρια του «Λόγω Τιμής» αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της.«Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν εχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον… μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας».

Χριστιάνα Αλεξανιάν παντρεύεται

Η Χριστίνα Αλεξανιάν λάμπει από ευτυχία όταν μιλά για τον αγαπημένο της: «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».