Μελίνα Ασλανίδου: Έριξε "άκυρο" στον Τάκη Ζαχαράτο - Τι συνέβη;

«Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Έριξε

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος, ωστόσο αποφάσισε να ρίξει "άκυρο", με τον γνωστό περφόρμερ να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη και γιατί έχει ενοχληθεί τόσο πολύ.

Ο γνωστός κωμικός πραγματοποίησε χθες την πρώτη του παράσταση και η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #ΝΟΤ, βρέθηκε στο θέατρο προκειμένου να μιλήσει με τον Τάκη Ζαχαράτο και να καταγράψει τις λαμπερές παρουσίες.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην απουσία της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία δέχθηκε πρόκληση ωστόσο δε θέλησε να έρθει, ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως ο ίδιος δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, απλά κάνει τη δουλειά του.

Μιας και λέμε ωστόσο για τη Μελίνα Ασλανίδου, δείτε εδώ φωτογραφίες της χωρίς ρετούς. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ!

«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. . Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Γι' αυτό το λόγο έριξε "άκυρο" η Μελίνα Ασλανίδου στον Τάκη Ζαχαράτο

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Τάκης Ζαχαράτος, είχε σχολιάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο X-Factor, κάνοντας της πλάκα για το υαλουρονικό. Μάλιστα είχε πει πως έχει καταφέρει να προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά και η ατάκα αυτή είχε ενοχλήσει αρκετά την τραγουδίστρια.

Μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να μην πήγε στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου, ωστόσο το παρών έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Τάκης Ζαχαράτος, θέλησε να σατιρίσει τόσο τον Νίκο Χαρδαλιά όσο και τον Σωτήρη Τσιόδρα μέσα στην καραντίνα, και έτσι, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, ο οποίος επιστρέφει στην ενημέρωση των 18.00, αποφάσισε να πάει στην πρεμιέρα του και να απολαύσει το act του γνωστού κωμικού.