Μελίνα Ασλανίδου: Έχασε κιλά και οι φωτογραφίες της χωρίς ρετούς είναι φανταστικές

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Έχασε κιλά και οι φωτογραφίες της χωρίς ρετούς είναι φανταστικές

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις φανταστικές φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου, έχει χάσει πολλά κιλά και το κορμί της χωρίς ρετούς είναι απίστευτο. Οι πόζες της με μαγιό στην παραλία, αλλά και στα σοκάκια της Κρήτης θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια εδώ και δυο περίπου χρόνια κατοικεί μόνιμα στο όμορφο νησί της Κρήτης, καθώς εκεί μένει και κατάγεται ο σύντροφός της. Η ίδια επέλεξε να βάλει σε προτεραιότητα τη σχέση της, ωστόσο, την μεγάλη της αγάπη που είναι το τραγούδι δεν το αφήνει.

Οι καθημερινές φωτογραφίες της που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μαζεύουν χιλιάδες likes και τα σχόλια παίρνουν «φωτιά» από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την αποθεώνουν.

Στην πιο πρόσφατη, είδαμε την Μελίνα Ασλανίδου να ποζάρει στα σοκάκια του νησιού, φορώντας ένα απίστευτο κιμονό, σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Αν μπει στο προφίλ της στο Instagram και δεις τις φωτογραφίες της, θα παρατηρήσεις πως η τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετά κιλά, όπως φαίνεται η καραντίνα και η καθημερινή γυμναστική που κάνει, της έκαναν πολύ καλό. Δείτε εδώ τι ασκήσεις ακολουθεί και έχει τέλειο κορμί.

Μελίνα Ασλανίδου: "Τρέλανε" με το καυτό της μαγιό - Το κορμί της χωρίς ρετούς... αναστατώνει

Η Μελίνα Ασλανίδου "τρέλανε" κόσμο με το καυτό μαγιό που φόρεσε και πήγε στην παραλία για να κάνει βουτιές στη θάλασσα. Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς, αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι αναλογίες που διατηρεί στο κορμί της είναι απίστευτες.

Πριν την περίοδο της καραντίνας και του κορωνοϊού, μοίραζε έτσι τα επαγγελματικά της, ώστε να μην βρίσκεται πολλές ημέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και να περνάει το χρόνο της με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη φωτογραφία της από την παραλία φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό.

Η τραγουδίστρια, απολαμβάνει ειδικά τώρα τις ημέρες του καλοκαιριού, τις ομορφιές της Κρήτης, ενώ καθημερινά κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της κάτω από τον ήλιο. Δείτε και το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Μελίνα Ασλανίδου μαγιό