Πόσο; Τόσο κοστίζει η σουίτα που κάνει διακοπές ο Νίκος Μουτσινάς

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Τόσο κοστίζει η σουίτα που κάνει διακοπές ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες χαλαρώνει σε μια σουίτα παρέα με τους φίλους του και... από περιέργεια ψάξαμε και βρήκαμε πόσο κοστίζει ένα βράδυ!

Για κάποιον που δεν θέλει να πάει και πολύ μακριά από την Αθήνα αλλά θέλει να περάσει ξέγνοιαστα νομίζοντας πως βρίσκεται σε άλλη γη, σε άλλα μέρη οι Euphoria Suites είναι ο κατάλληλος προορισμός! Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από τις μέρες του εκεί, τα οποία ήταν αρκετά για να μας κάνουν να θέλουμε να πάμε κι εμείς τώρα!

Τόσο κοστίζει η σουίτα που κάνει διακοπές ο Νίκος Μουτσινάς

Για τον λόγο αυτό ψάξαμε και βρήκαμε πως για δυο βράδια μπορείς να δώσεις μόνο 320 ευρώ! Άκρως οικονομικό για τις παροχές που σου προσφέρει!

Πόσο κοστίζει η σουίταπ ου κάνει διακοπές ο Νίκος Μουτσινάς

Λίγα λόγια για τις συγκεκριμένες σουίτες

Το Euphoria Studios βρίσκεται στο Πλάτωμα της Πελοποννήσου, σε απόσταση 47χλμ. από το Costa Navarino, και προσφέρει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες στο κατάλυμα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρωινό.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Euphoria Studios περιλαμβάνει υδρομασάζ. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ. από το Euphoria Studios. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 10 για ταξίδι δύο ατόμων.

Μιλάμε τη γλώσσα σας!

Το Euphoria Suites υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 9 Απρ 2017.