Χωρισμός - ταραχή: Μετά από 13 χρόνια και δυο παιδιά παίρνουν διαζύγιο

Το αποκάλυψαν στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός - ταραχή: Μετά από 13 χρόνια και δυο παιδιά παίρνουν διαζύγιο

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, τα δέκα τελευταία σε γάμο και δυο παιδιά πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν μέσα από το instagram τον χωρισμό τους.

«Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε από το γάμο μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο, τα παιδιά και η σχέση μας ως γονείς και αγαπημένοι φίλοι θα παραμείνουν η προτεραιότητά μας.Κατανοούμε ότι αυτές οι ειδήσεις προσφέρονται για δημόσιο διάλογο, αλλά προς το συμφέρον των παιδιών και της οικογένειάς μας, ζητούμε ιδιωτικότητα, συμπόνια και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να έχουν απενεργοποιηθεί.

Το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τη 10η επέτειο του γάμου του με την πρώην σύζυγο να μοιράζεται μια throwback φωτογραφία από το μυστήριο και το σχόλιο: «Δέκα χρόνια παντρεμένοι, δώδεκα μαζί, δεκατρία χρόνια ως καλύτεροι φίλοι».

Ο λόγος για Armie Hammer και την Elizabeth Chambers!

Ζευγάρι χωρισμός

Και για να πιάσουμε και την εγχώρια showbiz, ο Γιάννης Μάρκου μετά τον χωρισμό με την Τζούλια Νόβα βρήκε νέα σύντροφο! Δείτε την εδώ

Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού - Έμειναν μαζί μόνο λίγους μήνες

Ένα πολύ γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του. Οι δυο τους κατάφεραν να μείνουν μαζί μόνο λίγους μήνες, καθώς ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του

Ο λόγος για την Ρέιτσελ Μπίλσον και τον Μπιλ Χέιντερ, οι οποίοι ήταν ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού People, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να μην αφήσουν τη σχέση τους να εξελιχθεί παραπάνω.

Στα πρόθυρα του διαζυγίου βρίσκεται ακόμα ένα ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται.

Η Μπίλσον είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά California Teens, Άνταμ Μπρόντι, αλλά χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης (δηλ. το 2006). Ένα χρόνο αργότερα η Μπίλσον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Jumper, τον Χέιντεν Κρίστενσεν και διατήρησαν σχέση, το 2008 αρραβωνιάστηκαν και στα μέσα του 2010 χώρισαν, αλλά λίγους μήνες αργότερα επνασυνδέθηκαν, και έχουν μαζί μία κόρη.

Το 2017 ο γάμος της έλαβε τέλος, ενώ φέτος στη ζωή της μπήκε για λίγο ο ηθοποιός Μπιλ Χέιντερ.

Ρέιτσελ Μπίλσον χωρισμός