Κατερίνα Παπουτσάκη: Έκανε τεστ κορωνοϊού - Για ποιο λόγο;

Μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Έκανε τεστ κορωνοϊού - Για ποιο λόγο;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, χρειάστηκε να κάνει μαζί με τη φίλη της, Τόνια Σωτηροπούλου, το τεστ για τον κορωνοϊό. Ο λόγος είναι πολύ απλός και καθαρά επαγγελματικός, αφού οι δύο κυρίες πρόκειται να παίξουν μαζί σε μία νέα παραγωγή της ΕΡΤ.

Οι συνθήκες στον κόσμο της τηλεόρασης έχουν αλλάξει δραματικά από τη μέρα που μπήκε στις ζωές μας η πανδημία του κορωνοϊού. Μετά την άρση του lockdown και την επιστροφή στην κανονικότητα, όλα τα κανάλια έχουν φροντίσει να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε περιγράψει ένα απίστευτο περιστατικό με τα παιδιά της. Δείτε εδώ τι είπε.

Για τον λόγο αυτό, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα για μία νέα σειρά της ΕΡΤ, η οποία θα ονομάζεται, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Στη σειρά αυτή θα παίζει και η Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και ο Μελέτης Ηλίας.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία από τη στιγμή που της κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό.

Κατερίνα Παπουτσάκη τεστ κορωνοϊού

Το ηχηρό μήνυμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για την πανδημία του κορωνοϊού

Μέσα στην καραντίνα, η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλησε να ανεβάσει μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τον γιο της και να δώσει ένα δικό της μήνυμα για την πανδημία.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μένουμε σπίτι! Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκόπησης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ».