Άγριες Μέλισσες: Το σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που δεν πρόσεξε κανείς!

Κι όμως έγινε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο που δεν πρόσεξε κανείς!

Χθες βράδυ είδαμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, ωστόσο κανείς δεν παρατήρησε ένα τρομερό σκηνοθετικό λάθος που έγινε σε ένα από τα πλάνα του επεισοδίου.

Από την πρώτη μέρα προβολής της, η αγαπημένη σειρά έχει σαρώσει στα νούμερα τηλεθέασης και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη παραγωγή, η οποία δείχνει σε κάθε περίπτωση πως μπορούν ακόμα να γίνουν αξιόλογες προσπάθειες που μαγνητίζουν το κοινό.

Δείτε εδώ τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν στο Twitter για το χθεσινό τελευταίο επεισόδιο.

Αυτό είναι το σκηνοθετικό λάθος στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

Και ενώ τα νούμερα της τηλεθέασης πήραν κανονική φωτιά, οι υπεύθυνοι της σειράς έκαναν ένα απίστευτο λάθος, το οποίο μας ταξίδεψε για λίγο πίσω στην ρομαντική εποχή του Game of thrones.

Να καλά καταλάβατε! Το ποτηράκι Starbucks επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά όχι στο Westeros αλλά στο... Διαφάνι!

Πρόκειται για μια απροσεξία, καθώς στο πλάνο με τη Δρόσω η οποία μόλις έχει γεννήσει το παιδί της, παρατηρούμε στο τραπέζι πίσω της ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ και ένα… κινητό τηλέφωνο!

Φυσικά, τίποτα από τα δύο δε θα μπορούσε να υπάρχει την εποχή που χρονολογείται η ιστορία της σειράς…

Άγριες Μέλισσες σκηνοθετικό λάθος

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νούμερα του φινάλε - Γκρεμίστηκαν τα κοντέρ της τηλεθέασης

Φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες και στην τελευταία τους προβολή για φέτος κατάφεραν με τα νούμερα τηλεθέασής τους να γκρεμίσου τα κοντέρ!

Οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Στο δυναμικό κοινό (18-54), οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).