Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Οι τρυφερές αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της, και έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία δεν είναι άλλα από τους γονείς της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αφήσει για λίγο τη ρουτίνα της Αθήνας και απολαμβάνει τις διακοπές της, στο πατρικό της σπίτι, στο Γύθειο. Μαζί της φυσικά έχει τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τον γιο τους.

Δείτε εδώ τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα του Φίλιππου Μιχόπουλου με την Αθηνά Οικονομάκου από τις διακοπές τους!

Ως μεγάλη λάτρης των social media, η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα στη μέρα της από τις διακοπές και έτσι από αυτές δε θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η ηθοποιός είναι ίδια με τη μαμά της ενώ δηλώνει "daddy's girl"!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Αθηνά Οικονομάκου μαμά
Αθηνά Οικονομάκου πατέρας

Αθηνά Οικονομάκου: Το σπίτι που μένουν οι γονείς της έχει μαγευτική θέα - Βλέπει θάλασσα

Η ηθοποιός, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς που πρωταγωνιστεί, ταξίδεψε στο Γύθειο για να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική χρονιά που έρχεται σε λίγους μήνες.

Πριν πάει στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγό της, απολαμβάνει τις ημέρες της μαζί με τους γονείς της, τους οποίους λόγω καραντίνας είχε να δει πάρα πολύ καιρό.

Πριν από μερικές μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφία από τη θέα που απολαμβάνει καθημερινά στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, το σπίτι πρέπει να είναι ψηλά, καθώς βλέπει όλη τη θάλασσα, αλλά και ένα μέρος του Γυθείου από ψηλά. Δείτε την ωστόσο, να ποζάρει και με μαγιό χωρίς ρετούς σε παραλία.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι γονιών Γύθειο