Ευχάριστα νέα στο Buckingham - Δάκρυα χαράς για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Νέο πρόσωπο στο παλάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα στο Buckingham - Δάκρυα χαράς για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα στο Buckingham αφού έγινε γνωστός ο κρυφός γάμος που έλαβε χώρα, φέρνοντας δάκρυα χαράς στα μάτια της βασίλισσας Ελισάβετ, για την προσθήκη ενός νέου μέλους στη βασιλική οικογένεια.

Ο λόγος για το γάμο τη Βεατρίκης με τον Edorado Mapelli Mozzi. Οι δυο τους παντρεύτηκαν ωστόσο περιόρισαν την τελετή σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Μπορεί τα νέα στο Buckingham να είναι ευχάριστα, ωστόσο οι δυσκολίες έφτασαν για μία άλλη βασιλική οικογένεια, καθώς η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Ιταλός αγαπημένος της, Edoardo Mapelli Mozzi , θα ενώνονταν με τα ιερά του γάμου τον περασμένο Μάη, εντούτοις, η πανδημία τους πρόλαβε με αποτέλεσμα τα σχέδια να ναυαγήσουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το ζευγάρι παντρεύτηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου στο Windsor.

Γι' αυτό το λόγο είχε δάκρυα χαράς η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα ευχάριστα νέα στο Buckingham

Βέβαια, το παρών έδωσαν μόνο 30 μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους, η Βασίλισσας Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της, Φίλιππος, οι οποίοι είδαν την αγαπημένη τους ανιψιά να ντύνεται νυφούλα και να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη γάμος

Να σημειώσουμε πως ο γάμος είχε προγραμματιστεί να γίνει μέσα στην καραντίνα, προκειμένου να καταφέρει να εμψυχώσει τον αγγλικό λαό, μέσα σε πολύ δύσκολες ώρες που περνούσε, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Πριγκίπισσας Βεατρίκης, η ιδέα της αναβολής του γάμου θα μπορούσε να είναι μια καλή δικαιολογία, ώστε να πραγματοποιηθεί μια τελετή λιγότερη μεγαλειώδης. Ωστόσο στο παλάτι σκέφτονται, ότι ένας γάμος μπορεί να εμψυχώσει τους πολίτες της χώρας, με την Μπεατρίς να έχει επίσης παραπάνω από έναν λόγους για να το κάνει.

Η ίδια, άλλωστε, μαζί με τη Γιουτζίν, ευελπιστούν πως μετά την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ότι θα κερδίσουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στη δημόσια ζωή της Βρετανίας και στις σχετικές δράσεις της βασιλικής οικογένειας. Θεωρούν, επομένως, ευκαιρία το γάμο αυτόν, ώστε να δηλώσουν «παρούσες» για τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου.