Ο κορωνοϊός «χτυπάει» ξανά τη βασιλική οικογένεια - Θετική η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου

Μεγάλη ανησυχία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο κορωνοϊός «χτυπάει» ξανά τη βασιλική οικογένεια - Θετική η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου

Το δράμα για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό δείχνει να μην έχει τέλος, αφού ο κορωνοϊός τη «χτύπησε» για μία ακόμα φορά. Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό, σκορπώντας την ανησυχία.

Με ένα βίντεο της που ανάρτησε στο instagram, σχολιάζοντας: «Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άνθρωπο με αυτό το βίντεο», η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η 28χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε εκτός γάμου ύστερα από τη σύντομη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου με την αμερικανίδα πρώην σερβιτόρα και νυν μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο, αναγνωρίστηκε το 2006 από τον πρίγκιπα του Μονακό ως παιδί του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο κορωνοϊός είχε κάνει την εμφάνισή του και στην βρετανική βασιλική οικογένεια καθώς είχε νοσήσει ο πρίγκιπας Κάρολος.

ΗΤζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι που ζει στη Νέα Υόρκη ακούγεται να λέει στο βίντεο που κοινοποίησε: «Έχω κάποια νέα να μοιραστώ μαζί σας. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκα για τεστ στον κορωνοϊό και είμαι θετική. Αυτό δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα, γιατί από την περασμένη εβδομάδα είχα συμπτώματα κορωνοϊού.

Ήμουν πραγματικά πολύ προσεκτική. Κρατούσα τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Έβγαινα μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και πάντα φορούσα μάσκα και απολύμανα τα χέρια μου. Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άτομο με την προσωπική μου εμπειρία γιατί από την περασμένη εβδομάδα ήμουν πολύ άρρωστη».

Πηγή: protothema.gr

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη βασιλική οικογένεια - Θετικός στον ιό ο Πρίγκιπας

Ο Πρίγκιπας βρέθηκε θετικός, έπειτα από την παρουσία του σε πάρτι στην Ισπανία, το οποίο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, «έσπασε» την καραντίνα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος πρίγκιπας Γιοακίμ, βρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στην πόλη Κόρντομπα, στις 26 Μαΐου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος του βελγικού Παλατιού.

Ο Πρίγκιπας, που είναι ανιψιός του Βασιλιά Φίλιππου του Βελγίου και δέκατος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, έχει τεθεί σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα. Την ίδια στιγμή, σε πένθος έχει βυθιστεί η ισπανική βασιλική οικογένεια. Δείτε εδώ ποιος πέθανε!

κορωνοϊός βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με την El Pais, 27 άτομα βρέθηκαν στο πάρτι, παρά το γεγονός πως τα μέτρα που είχαν ληφθεί, προέβλεπαν συγκεντρώσεις μέχρι 15 ατόμων.

Στο μεταξύ, συνολικά 195 νέα κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσαν οι ομοσπονδιακές αρχές. Από αυτά, 129 ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, 46 στη Βαλλονία και 20 στις Βρυξέλλες. Αυτό αυξάνει τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων μολυσμένων ατόμων σε 58.381.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν συνολικά 9.467 θάνατοι, 14 τις τελευταίες 24 ώρες.

Πηγή: protothema.gr