Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι κάμερες την "τσάκωσαν" στη Μύκονο με την κόρη της

Μαμά και κόρη σε λαμπερές διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι κάμερες την

Η Νατάσα Θεοδωρίοδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την κόρη της στη Μύκονο και οι κάμερες τις "τσάκωσαν" στα κοσμοπολίτικα στενά του νησιού να περνούν ξέγνοιαστες ώρες μαζί και να χαλαρώνουν μετά από ένα δύσκολο χειμώνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε το νησί των ανέμων και μαζί της δε θα μπορούσε να μην έχει την κόρη της, Χριστιάννα Μπέτα. Οι δύο κυρίες πέρασαν μερικές δύσκολες ώρες τον προηγούμενο καιρό, ωστόσο πλέον ξέγνοιαστες απολαμβάνουν κάθε λεπτό από το καλοκαίρι τους.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη

Μαμά και κόρη, έφαγαν μαζί, ενώ το βράδυ περπάτησαν στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια, όπου η Νατάσα Θεοδωρίοδυ πόζαρε στο κινητό της μικρής της. Να σημειώσουμε πως στο ίδιο σημείο εντοπίσαμε και τον Γιάννη Κουκουράκη με μία ξανθιά παρουσία. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Νατάσα Θεοδωρίδου Μύκονος

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της - Έγινε χαμός με τα likes

Στιγμές ευτυχίας ζει η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς μετά από αρκετό καιρό έχει στο πλευρό της και τις δυο της κόρες. Η τραγουδίστρια τις λατρεύει και πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί τους και η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι τρυφερή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπάνια βλέπουμε αναρτήσεις με την οικογένεια της.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να πέρασαν μερικές δύσκολες ημέρες σχετικά με δημοσίευμα που είχαν βγει και έλεγα πως η κόρη της "έσπειρε" τον κορωνοϊό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ποτέ.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί», είχε πει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν στο πλευρό της και στην στήριζε, ενώ απάντησε με εξώδικα.

Και ο πατέρας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου είχε ξεσπάσει για την υπόθεση που έγινε γνωστή στα μέσα. Ο ίδιος τόνισε πως «ειπώθηκαν» πολλά ψέμματα και πως η κόρη του δεν έχει σε τίποτα να κάνει με όσα την κατηγόρησαν.

Η τρυφερή φωτογραφίας της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Πριν από μερικές ώρες η Νατάσα Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της, Ανδριάνα και Χριστιάννα.

Μαμά και κόρες πόζαραν στο φακό, ξαπλωμένες στον κήπο του σπιτιού τους!

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρες