Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της - «Δεν αντέχω άλλο»

Αποχωρεί μετά από 48 χρόνια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της - «Δεν αντέχω άλλο»

Μέσα από μία ιδιαίτερη συνέντευξη που παραχώρησε, μία αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της καριέρας της μιας και όπως σχολίασε η ίδια, δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της

Ο λόγος για τη Μάγδα Τσαγγάνη η οποία μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση καθώς θεωρεί ότι ο χώρος αυτός είναι πλέον αρκετά πιεστικός για εκείνη.

Παράλληλα αποκάλυψε πως της έρχονται συνεχώς προτάσεις, τις οποίες δεν θέλει να δεχτεί. Μία άλλη ηθοποιός ωστόσο έπαθε ανακοπή καρδιάς. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Πού σας βρίσκουμε αυτήν την εποχή;

Είμαι στο εξοχικό μου, στην Αίγινα, εδώ μένω τον τελευταίο καιρό, ηρεμώ και ξεκουράζομαι μακριά από την Αθήνα.

Είναι αλήθεια πως, παρά τις προτάσεις που δέχεστε κατά καιρούς να επιστρέψετε στην τηλεόραση, εσείς αρνείστε;

Ναι, δεν μπορώ άλλο, μπούχτισα! Ήμουν σαράντα οκτώ χρόνια στη δουλειά, δεν θέλω άλλο, έκανα τον κύκλο μου. Πέρυσι μου έκαναν πρόταση να κάνω ένα γκεστ στη σειρά «Πολυκατοικία», αλλά αρνήθηκα. Αυτή η δουλειά ήταν πάντα προβληματική. Γελάς πέντε φορές και κλαις 105. Το καλό με εμένα είναι πως ποτέ δεν πείνασα, με είχε αποκαταστήσει ο πατέρας μου, που έβλεπε εκατό χρόνια μπροστά.

Μάγδα Τσαγγάνη τέλος καριέρας

Οπότε, αν είχατε την ευκαιρία να ξαναγεννηθείτε, θα ακολουθούσατε το επάγγελμα του ηθοποιού;

Σας ορκίζομαι, ενώ το λατρεύω το επάγγελμά μου, θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός, με τις στενοχώριες που έχω πάρει. Βέβαια, μετά το 2003, που έγιναν οι «Σαββατογεννημένες», πήρα την εκδίκηση μου. Με έπαιρναν οι επιχειρηματίες, τους οποίους κάποτε τους έπαιρνα εγώ, και μου έλεγαν, «έχουμε κλείσει, αν θες τουρνέ».

Μετά το σίριαλ, με έπαιρναν και τους έλεγα, «έχω γύρισμα». Έλεγα μέσα μου, «τώρα που με θέλετε εσείς, δεν σας θέλω εγώ»!