Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Η ανάρτηση του αδερφού του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Η ανάρτηση του αδερφού του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μιας και ο μεγάλος αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση μέσα από την οποία γιόρτασε τα γενέθλιά του, ενώ περιμένει να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης είχε χθες τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Πωλίνα Φιλίππου. Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να υποδεχθεί το νέο μέλος στην οικογένειά του και όπως μπορείτε να φανταστείτε, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, πόζαρε στον φακό στο πλευρό της εγκυμονούσας αγαπημένης του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία με την τούρτα για τα γενέθλιά του.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Πωλίνα Φιλίππου μας είχε δείξει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και είχαμε "λιώσει"! Δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση.

«Και επίσημα πλέον 35!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Παντελής Παντελίδης: Ράγισε καρδιές ο αδερφός του με μια παλιά φωτογραφία - «Από μικρό παιδί μου...»

Ράγισε καρδιές ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή και το σχόλιο του συγκινεί.

Η οικογένεια του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίο ακολουθεί τα βήματα του και ασχολείται με τη μουσική, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια παλιά φωτογραφία του Παντελή από έξοδο τους.

Στην λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε «Από μικρό παιδί μου άρεσαν πολύ τα παραμύθια...» με αποτέλεσμα να τους συγκινήσει όλους.

Να σημειώσουμε πως η εφημερίδα Real news αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη με το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή. Πόσα είναι τα λεφτά που ζητά η φίλη και συνεπιβάτης στο τζιν, Μίνα Αρναούτη, από την οικογένεια του τραγουδιστή;