Συνωστισμός στο Drive in της Μελίνας Ασλανίδου στην Γλυφάδα - Υπάρχει βίντεο!

Είχαν βγει όλοι από τα αμάξια και είχαν πάει μπροστά! Κανείς δεν φορούσε μάσκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνωστισμός στο Drive in της Μελίνας Ασλανίδου στην Γλυφάδα - Υπάρχει βίντεο!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η Drive In συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στην Γλυφάδα κι από βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαινόταν να υπάρχει απίστευτος συνωστισμός!

Αρχικά, όλοι είχαν βγει έξω από τα αυτοκίνητά τους και είχαν οδηγηθεί μπροστά στην σκηνή για να δουν και να ακούσουν καλύτερα την Μελίνα Ασλανίδου. Κανείς δεν φορούσε μάσκα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι συναυλίες αυτές γίνονται για να μπορέσει ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί με ασφάλεια και τα μέτρα είναι ξεκάθαρα. Ο καθένας πρέπει να παραμένει στο αυτοκίνητό του και να κρατάει αποστάσεις.

Δείτε το βίντεο από το Drive in παρακάτω:

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει συναυλία με τον ίδιο τρόπο και η Νατάσα Θεωδωρίδου αλλά εκεί δεν είχε παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο.

Μελίνα Ασλανίδου: «Έσκασε» το βίντεο που όλοι περιμένανε

«Έσκασε» το βίντεο της Μελίνας Ασλανίδου που όλοι περιμένανε.Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, που την περίοδο της καραντίνας μας παρουσίασαν το τρυφερό «Γειά Σου», συνεχίζουν την επιτυχημένη τους σύμπραξη.

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει τη μουσική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού, το τραγούδι «Δε Βάζεις Μυαλό», σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, που την περίοδο της καραντίνας μας παρουσίασαν το τρυφερό «Γειά Σου», συνεχίζουν την επιτυχημένη τους σύμπραξη με ένα ρυθμικό καλοκαιρινό single, με έντονο ελληνικό χρώμα και τη λύρα να πρωταγωνιστεί.

Με την ξεχωριστή ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου τη δημιουργική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου, όλοι θα παραδεχθούμε πως… «Δε Βάζεις Μυαλό»! Δείτε και το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.