Η Σοφία Καρβέλα άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ίδια με την Άννα Βίσση

Το νέο look της πάει πολύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Σοφία Καρβέλα άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ίδια με την Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία την έκανε να μοιάζει ακόμα περισσότερο με την αγαπημένη της μαμά, Άννα Βίσση. Οι δύο κυρίες είναι πραγματικά ίδιες μεταξύ τους!

Μαμά και κόρη ήταν ανέκαθεν πολύ κοντά. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική, έχει έρθει στην Ελλάδα με την οικογένειά της για διακοπές και έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί το κομμωτήριο και να πειραματιστεί για λίγο με τα μαλλιά της.

Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό και αυτό που προσέξαμε, είναι ότι το ξανθό αυτό θυμίζει πολύ τα μαλλιά της μαμάς της!

Όσον αφορά την Άννα Βίσση, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Άννα Βίσση: Η κίνηση της τραγουδίστριας που έκανε τη Σοφία Καρβέλα να "λυγίσει"

Η Άννα Βίσση θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα, για την επέτειό της με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και έτσι προέβη σε μία κίνηση που έκανε την μικρή της να λυγίσει. Το σκηνικό ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και προκάλεσε τα χειροκροτήματα του κοινού.

Το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφθηκε την γνωστή ερμηνεύτρια και απόλαυσαν την εμφάνισή της. Εκείνη με τη σειρά της, θέλησε να τους ευχαριστήσει, κάνοντάς τους μία ιδιαίτερη αφιέρωση.

Πρώτα ωστόσο θέλησε να περιγράψει μία ιδιαίτερη ιστορία από την εποχή που η κόρη της τα πρωτοέφτιαξε με τον Θανάση Πανουργιά.

Άννα Βίσση Σοφία Καρβέλα

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας».

Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο video που δημοσιεύθηκε στα social media των fannatics της Άννας Βίσση.

Στη συνέχεια φυσικά τους τραγούδησε το «Κανένας».