Χαρμόσυνη είδηση για την Άννα Βίσση - Έγινε γνωστό ότι...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρμόσυνη είδηση για την Άννα Βίσση - Έγινε γνωστό ότι...

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση. Μετά τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε λόγω του κορωνοϊού, επιστρέφει και πάλι πάνω στα stages.

Αυτή είναι η χαρμόσυνη είδηση για την Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η πρώτη μεγάλη συναυλία της «απόλυτης Ελληνίδας star» θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 21:00, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Τραγούδια τεσσάρων και πλέον δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής, με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις.

Άννα Βίσση συναυλία

Δείτε ωστόσο εδώ και μια απίστευτη αποκάλυψη που έκανε η Άννα Βίσση στον Νίκο Μουτσινά. Δεν το περιμέναμε.

Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το «Hotel Ερμού» στο Γκάζι, που στήθηκε και έγινε αμέσως «must» και αξιοζήλευτο απ’ όλους.

Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που θα σας απογειώσει με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

Άλλωστε αυτή είναι πάντα η Άννα Βίσση που ξέρουμε…

Η Άννα και η παρέα της σας περιμένουν με ανοιχτή αγκαλιά, πάντα από «μακριά», αλλά… αγαπημένοι.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της καλλιτέχνιδας για να παρακολουθείτε τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Οι χαρμόσυνες στιγμές της Άννας Βίσση με τα εγγόνια της

Φωτογραφίες από την κουζίνα του σπιτιού της, δημοσίευσε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έχει την πιο εναλλακτική διακόσμηση και το απέδειξε. Είναι φουλ rock και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Η τραγουδίστρια στον ελεύθερο χρόνο της, λατρεύει να περνάει στιγμές με την οικογένεια της και γενικά τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ειδικά, όταν η κόρη της και τα εγγόνια της την επισκέπτονται στην Ελλάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από την κουζίνα του σπιτιού της. Η Άννα Βίσση πόζαρε σε ανέμελες στιγμές με τα εγγόνια της, τα οποία έκλεψαν την παράσταση.

Από πίσω τους φαινόταν η διακόσμηση της κουζίνα της, η οποία είχε ακριβώς το στιλ της! Δείτε την ωστόσο εδώ αγνώριστη με χοντρά φρύδια και μαύρα μαλλιά.

Άννα Βίσση κουζίνα σπιτιού

Άννα Βίσση σπίτι