Απομονωμένες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο

Περνάει το καλοκαίρι του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απομονωμένες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο

Ο Γιάννης Λάτσιος απολαμβάνει τις απομονωμένες διακοπές του φέτος το καλοκαίρι, μακριά από όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε έναν πιο απόμερο προορισμό για να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αποφεύγει να μοιράζεται στα social media, στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή ή από τις προσωπικές του στιγμές. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος, έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τον προορισμό που επέλεξε για τις διακοπές του.

Την ίδια στιγμή, τις διακοπές του ξεκίνησε και ο γιος του, Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε.

Αυτό το διάστημα λοιπόν χαλαρώνει, φορτίζει τις μπαταρίες του, απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά και χαρίζει μοναδικές φωτογραφίες στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο

Συγκεκριμένα, λίγο πριν βρεθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό της παρουσιάστριας για να την αποχαιρετήσει και να θυμηθούν τα παλιά, αποκάλυψε μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, για τις πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της παρουσιάστριας από τον Γιάννη Λάτσιο, 10 χρόνια πριν.

«Αυτό ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν μια πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή. Και ήταν και ο Μουτσινάς τότε. Προσπαθούσαμε όλοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φτιάξει το κλίμα. Ήταν ένα βαρύ κλίμα. Δεν ήταν η Ελένη καλά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας

Δεν έπρεπε όμως να βγάνει και να μην είναι καλά. Να την κυνηγούν όλοι, να να να… Έπρεπε και αυτό ήταν το καθήκον μας να κάνουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο για τον τηλεθεατή, υποστηρικτικό και στην Ελένη. Βγήκε κανονικά έκανε τις εκπομπές. Επαγγελματίας και εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο είχε κάνει και η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της. Δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.