Οι διακοπές ξεκίνησαν για τον Άγγελο Λάτσιο - Οι πρώτες φωτογραφίες

Έχει γίνει κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι διακοπές ξεκίνησαν για τον Άγγελο Λάτσιο - Οι πρώτες φωτογραφίες

Μετά το αποχαιρετιστήριο της μητέρας του στον ALPHA ο Άγγελος Λάτσιος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με την παρέα του!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, εμφανίστηκε την Τετάρτη στην τελευταία εκπομπή της και ήταν πιο όμορφος από ποτέ - δείτε εδώ το βίντεο. Έχει μεγαλώσει κι έχει αλλάξει αρκετά. Αφού αποχώρησαν, λοιπόν, από τα στούντιο του σταθμού ξεκίνησε τις εξορμήσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος διακοπές

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία του από τις οικογενειακές διακοπές

Ο Άγγελος Λάτσιος πέρασε ένα μαγικό τριήμερο με την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά του στα Άχλα και έτσι θέλησε να ανεβάσει μία δική του φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος γιος της Ελένης Μενεγάκη δεν συνηθίζει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Ωστόσο κάθε φορά που επιλέγει να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την καθημερινή του ζωή, είναι εμφανές το πόσο πολύ έχει αλλάξει.

Θυμίζουμε πως τη μέρα που η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να της στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Δείτε το εδώ.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από τις οικογενειακές του διακοπές

Μαζί με την μητέρα του, τον Ματεό Παντζόπουλο και τις αδελφές του, ο Άγγελος Λάτσιος απόλαυσε ένα τριήμερο μακριά από την Αθήνα.

Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το ψάρεμά του, μαζί με το ψάρι που έπιασε.

Άγγελος Λάτσιος instagram