Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και "έριξε" το Instagram

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά η ευτυχισμένη μανούλα, «έριξε» το Instagram!

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Λευτέρης Πετρούνιας, βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ενώ περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Βασιλική Μιλλούση.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έξοδό τους στην παραλία. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής της.

Βασιλική Μιλλούση κόρη

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς φίλτρα στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Όπως έγινε προσφάτως γνωστό, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας περιμένουν δεύτερο παιδί! Παρ'όλα αυτά, η καλλίγραμμη αθλήτρια παραμένει εντυπωσιακή καθώς η σιλουέτα της είναι προσεγμένη. Τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχει πάρει είναι ελάχιστα και εκείνη πιο όμορφη από ποτέ.

Η Βασιλική επέλεξε, αυτή την Τετάρτη το απόγευμα, να μοιραστεί με τον διαδικτυακό κόσμο,μια σχετική ανάρτησή της στο instagram, όπου τη βλέπουμε να φοράει ένα στυλάτο μαγιό.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία η καλλονή Βασιλική ποζάρει γλυκά, ακτινοβολώντας ολόκληρη, με το ολόσωμο μαγιό της. Μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια απολαμβάνουν τις καλόκαιρινές τους διακοπές στην υπέροχη Τήνο, ενώ η κοιλίτσα της είναι εμφανώς φουσκωμένη.

Βασιλική Μιλλούση Έγκυος Για Δεύτερη Φορά

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Η αποκάλυψη στο Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Με μια φωτογραφία στο Instagram έδειξε στους followers της πως κατάφερε να απαλλαχθεί από τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή αθλήτρια και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους Σοφίας.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα Q&A στο Instagram και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε στο πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η αθλήτρια πήρε μόνο 9 κιλά ωστόσο μέσω της γυμναστικής κατάφερε πολύ σύντομα να τα χάσει.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας