Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά πήγε Νάξο - Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές

Μαζί με τον γιο της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά πήγε Νάξο - Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Ματίνα Νικολάου, είναι η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Μουτσινά. Τώρα ωστόσο που η εκπομπή τελείωσε, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει τον γιο της και να πάει στη Νάξο προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ ήδη έχει ανεβάσει και την πρώτη της φωτογραφία από το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων!

Η Ματίνα Νικολάου έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κλέψει τις καρδιές όλης της Ελλάδας, μέσα από το ταλέντο της και την άριστη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. Η τηλεοπτική σεζόν ωστόσο έφτασε πλέον στο τέλος της και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε.

Να σημειώσουμε πως, λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, η Ματίνα Νικολάου αλά Ελένη γύρισε την κάμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και φίλησε το σύντροφό της.

Μαζί με τον γιο της, Παναγιώτη, επισκέφθηκε τη Νάξο και με μία πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σήμανε την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

«Η καλύτερη παρέα για διακοπές», έγραψε η Ματίνα Νικολάου, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της.

Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η ηθοποιός - τηλεοπτική «Βάνια», γεμίζει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική χρονιά η οποία όπως όλα δείχνουν θα την βρει στον ΣΚΑΙ για ακόμη μια σεζόν.

Η Ματίνα Νικολάου είναι λάτρης του Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαύρα γυαλιά και πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο, πόζαρε με αέρα μοντέλου και πρέπει να δέχτηκε άπειρα μηνύματα.

Αυτή είναι η πόζα της Ματίνας Νικολάου, της συνεργάτιδας του Νίκου Μουτσινά με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Ματίνα Νικολάου Βάνια Καλό Μεσημεράκι μαγιό σώμα