Καλοκαίρι #NOT: Ράγισε καρδιές ο Ετεοκλής Παύλου - Το αποκάλυψε στον αέρα...

"Αυτός ο άνθρωπος..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #NOT: Ράγισε καρδιές ο Ετεοκλής Παύλου - Το αποκάλυψε στον αέρα...

Συγκίνηση προκάλεσε ο Ετεοκλής Παύλου σήμερα με τα όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #NOT για τον Nick Vuichich, έναν ήρωα που όπως και ο ίδιος αποκάλυψε τον ενέπνευσε στην ζωή του.

"Να πάμε στον ήρωα της ημέρας. Ο Nick Vuichich, ένα όμορφος άντρας, παντρεμένος με 4 παιδάκια, παίζει ποδόσφαιρο, scateboard, surf, έχει πτυχίο χρηματοοικονομικών, είναι ομιλητής, συγγραφέας…

Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με ενέπνευσε όταν ήμουν μέσα στο νοσοκομείο. Ο λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να πολλά περισσότερα από όλους εμάς, έχοντας πολλά λιγότερα από όλους εμάς. Αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε χωρίς χέρια και χωρίς πόδια και είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πως ό,τι και να θέλουμε στη ζωή όταν το βάλουμε στόχο μπορούμε να το πετύχουμε.Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα που μας έχει περάσει μέσα από τη ζωή του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ετεοκλής Παύλου συγκίνηση στο Καλοκαίρι #NOT

Καλοκαίρι #NOT: «Είσαι μεγάλο νούμερο» - Ο Ετεοκλής Παύλου ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του

Ένα μεγάλο απρόοπτο έγινε σήμερα, στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT, μιας και ο Ετεοκλής Παύλου, δεν είχε συνειδητοποιήσει πως έχει αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνό του, και έτσι αποκάλεσε, αστειευόμενος, «μεγάλο νούμερο», έναν συνεργάτη του.

Η νέα πρωινή εκπομπή του Open, δείχνει να έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά, έχουν δημιουργήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωινή παρέα!

Να σημειώσουμε βέβαια πως η εκπομπή σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά που έκανε.

Σήμερα ωστόσο, ήρθε και το πρώτο απρόοπτο. Ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη συμμετοχή του στο J2US, ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του και μίλησε σε έναν συνεργάτη του, με αποτέλεσμα να ακουστεί ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, αποκάλεσε νούμερο τον Γιώργο Πορφύρη, ωστόσο φάνηκε πως οι δυο τους έκαναν πλάκα μιας και χαμογελούσαν.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή