Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω στο Buckingham- Η απόφαση της Kate Middleton που θα ταράξει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πιο ανατρεπτική από ποτέ!

Τα πάνω κάτω στο Buckingham- Η απόφαση της Kate Middleton που θα ταράξει τη Βασίλισσα Ελισάβετ
News 20.07.2020 14:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν τις επόμενες μέρες στο Buckingham, μόλις γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει η Kate Middleton. Ενώ οι σχέσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άριστες, η ανακοίνωση που πρόκειται να της κάνει, είναι σίγουρο πως θα την ταράξει.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έκανε τα πάντα για να πάρουν τα παιδιά της την πιο σωστή ανατροφή. Παράλληλα ωστόσο είναι και μία πολύ σύγχρονη γυναίκα που θέλει να αφήσει πίσω της τις αναχρονιστικές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας.

Όσον αφορά την οικογένειά της φαίνεται ότι δεν φοβάται να σπάσει και κάποιες παραδόσεις οι οποίες ίσχυαν για πολλά χρόνια έτσι ώστε τα παιδιά της να έχουν όσο γίνεται καλύτερη ζωή. Να σημειώσουμε πως η Kate Middleton δε θέλει να κρατήσει και μία άλλη παράδοση της βασιλικής οικογένειας. Δείτε εδώ ποια.

Αυτή είναι η απόφαση που θα πάρει η Kate Middleton και θα φέρει τα πάνω κάτω στο Buckingham

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η royal biographer, Ingrid Seward σε ισπανικό περιοδικό μπορεί να δούμε την εκπαίδευση των μικρών George, Charlotte και Louis να αλλάζει και να μην ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Οι royals συνηθίζουν να πηγαίνουν εσωτερικά σε σχολεία όπως και ο πρίγκιπας William ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο Ludgrove του Wokingham και αργότερα στο Eton.

Συγκεκριμένα η Ingrid Seward δήλωσε ότι «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους γαλαζοαίματους να σπάνε κάθε είδους κανόνες αυτές τις μέρες, οπότε δεν θα ήταν μεγάλο σοκ το να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πιστεύω ότι οι Kate και William θα αποφασίσουν με γνώμονα αν είναι χαρούμενα τα παιδιά τους στο σχολείο τους. Οι δύο τους είναι σύγχρονοι γονείς και θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όλες τις παραμέτρους.

Ο ίδιος ο William, έχοντας βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική του ηλικία, παίρνει πολύ στα σοβαρά υπόψη της ψυχική υγεία των παιδιών του. Η Kate, από την άλλη, ίσως νιώθει καλύτερα αν ο George, επειδή είναι και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρισκόταν εσώκλειστος στο σχολείο, όπου θα έχει περισσότερη ελευθερία και προστασία από διάφορους εξωτερικούς κινδύνους».

Kate Middleton παιδιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το ονειρικό παλάτι της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Kate Middleton: Στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα - Δίπλα της ο William

Share