Φτυστοί στο πρόσωπο ο Χάρης Βαρθακούρης με την κόρη του!

Δείτε τη φωτογραφία τους

Φτυστοί στο πρόσωπο ο Χάρης Βαρθακούρης με την κόρη του!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανήρτησε το απόγευμα της Κυριακής μια τρυφερή φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τη μεγαλύτερή του κόρη Μελωδία.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, το δυνατό και ενθουσιώδες ζευγάρι που μας καθήλωσε με την αγάπη τους αλλά και με τους χιουμοριστικούς τους καυγάδες στην τηλεοπτική εκπομπή Globetrotters έχουν δύο γλυκύτατες κόρες.

Τη μεγαλύτερη κόρη του βλεπουμε στην παρακάτω φωτογραφία και έχουμε να σχολιάσουμε πως είναι ολόιδια ο πατέρας της αν και έχει την αύρα της Αντελίνας! Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια γλύκα!

Χάρης Βαρθακούρης Κόρη

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Η πρωτότοκή μου κόρη κι εγώ, σας αφιερώνουμε την ωραιότερη γκριμάτσα μας”

Χάρης Βαρθακούρης: Απάντησε δημόσια σε άγνωστο που έστειλε μήνυμα στην Αντελίνα

Η τρυφερή ανάρτηση από τα γενέθλια της μικρή τους κορούλας Λιόνας

Ημέρα ευτυχίας σήμερα στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη, με το γνωστό ζευγάρι να γιορτάζει το όνομα της κορούλας του, Λιόνας. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η μαμά της, αλλά και την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε.

Μια σκέτη γλύκα είναι η 8χρονη κορούλα του διάσημου ζευγαριού, που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή, αφού είναι του Κωνσταντίνου και της Ελένης. Η μαμά της, που έχει ξεκινήσει ποια τα γυρίσματα για την νέα της εκπομπή που θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha και θα λέγεται "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι", έκανε μια πάρα πολύ γλυκιά ανάρτηση, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Να σας πούμε ότι η Λιόνα είναι 8 χρονών ενώ έχει και μια αδελφή την Μελωδία. Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της μικρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στην λεζάντα:

"Χρόνια πολλά στον έρωτά μας, στο μελένιο μας το κορίτσι, στο μικρό μας ζουζουνέλο, στο Λιονάκι μας που γιορτάζει σήμερα!!! Χιλιόχρονη αστέρι μας!!!!! Σε λατρευουμεεεε!!!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Να έχετε υγεία πάνω απ’ όλα και πολλή αγάπη στις οικογένειές σας!Ένα μεγάλο φιλι και μια πελωωώρια αγκαλιά απο μένα!!!". Η μαμά της όμως είχε κάνει και μια αποκάλυψη για τους τσακωμούς με τον Χάρη. Δείτε εδώ τι είπε και μείναμε άφωνοι.