Μπουράκ Χακί: Όντως τώρα; Αυτό είναι το ύψος του πρώην συντρόφου τη Χαράς Παππά

Το αποκάλυψε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Όντως τώρα; Αυτό είναι το ύψος του πρώην συντρόφου τη Χαράς Παππά

Ο Μπουράκ Χακί, έχει γίνει εξαιρετικά ενεργός στα social media, και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, αποκάλυψε και ποιο είναι το ύψος του, αφήνοντάς με το στόμα ανοιχτό.

Το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του πριν από λίγο καιρό και έκτοτε, ο Μπουράκ Χακί έχει αγαπήσει το Instagram. Καθημερινά, φροντίζει να κάνει Q&A και να βρίσκεται σε επαφή με τους followers του, αποκαλύπτοντας στοιχεία από την προσωπική του ζωή.

Μετά το δημόσιο σχόλιο του Μπουράκ Χακί για την Αγιά Σοφιά, ο ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση που του έκανε κάποιος διαδικτυακός του φίλος, έγραψε πως είναι 1,91!

Μπουράκ Χακί ύψος

Το δημόσιο μήνυμα του Μπουράκ Χακί για την Ελλάδα - Το έγραψε στα ελληνικά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα για την Ελλάδα, το οποίο μάλιστα δε δίστασε να γράψει στα ελληνικά, απαντώντας σε κάποιον φαν από τη χώρα μας.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να χώρισε πριν από λίγες μέρες με τη Χαρά Παππά, ωστόσο εξακολουθεί να δείχνει με την κάθε ευκαιρία, τη μεγάλη αγάπη που έχει στην Ελλάδα, την οποία μάλιστα έχει επισκεφθεί πολλές φορές, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως πριν από μερικές μέρες, είχε τοποθετηθεί δημόσια κάτω από μία φωτογραφία της Μιμής Ντενίση για το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς. Δείτε εδώ το σχόλιό του.

Ο Μπουράκ Χακί, αποφάσισε να παίξει με τους διαδικτυακούς του φίλους, το γνωστό παιχνίδι ερώτησης - απάντησης και έτσι, ένας follower του, του έστειλε την αγάπη του από την Ελλάδα.

Με τη σειρά του, ο ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει, με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα του Μπουράκ Χακί για την Ελλάδα

«Η καρδιά μου πάντα στην Ελλάδα. Θα είμαι εκεί», έγραψε ο Μπουράκ.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά Ελλάδα