Αποκάλυψη: Γι'αυτό ο Χαρδαλιάς είχε την εικόνα της Παναγίας μαζί του στο θέατρο

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Γι'αυτό ο Χαρδαλιάς είχε την εικόνα της Παναγίας μαζί του στο θέατρο

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15/7 ο Νίκος Χαρδαλιάς παρευρέθηκε με την σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου στην πρεμιέρα της παράστασης "Έλα μια βόλτα" στο Θέατρο Άλσος! Τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω του και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε ένα στιγμιότυπο στο οποίο διακρίνεται να υπάρχει πάνω στο τραπέζι του η εικόνα της Παναγίας. Αναρωτιέστε τον λόγο; Εμείς τον ξέρουμε...

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη θρησκεία, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος για την τοποθέτηση της εικόνας στο τραπέζι του.

Αντίθετα, πίσω από την «αινιγματική» Παναγίτσα κρύβεται μια ιδιαίτερη ιστορία που αποκαλύπτουν τα parapolitika.

Νίκος Χαρδαλιάς παράσταση φωτογραφία παναγία

Εισερχόμενος στον χώρο του θεάτρου ο Νίκος Χαρδαλιάς, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί του. Αναμεσά τους μια κυρία, η οποία έδειξε τον ενθουσιασμό της για την απρόσμενη συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά, προσφέροντάς του ένα τριαντάφυλλο και την πολυσυζητημένη εικονίτσα της Παναγίας, την οποία ο υφυπουργός τοποθέτησε στο τραπέζι του.

Η κυρία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, λέγοντας του: «Ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς, να σε προσέχει η Παναγία».

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως επιστρέφει η ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Νίκο Χαρδαλιά σε νέα ώρα και μέρα! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...

Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και το δημόσιο "σ'αγαπώ"

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά του. Μάλιστα, πρόσφατα συναντήθηκε με την μεγάλη του κόρη και δημοσίευσαν μια τρυφερή φωτογραφία τους, λέγοντας του δημόσια σ'αγαπώ.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και δεν παύει εκείνη να αποτελεί την προτεραιότητά του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει την 19χρονη σήμερα Ιωάννα που σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η Δήμητρα δημοσίευσε στο Instagram της μια τρυφερή τους φωτογραφία και είπε στον μπαμπά της πόσο τον αγαπάει. Δείτε εδώ το μοναδικό βίντεο με την "παρουσιάστρα" από τη Θεσσαλονίκη να τον μπουγελώνει με νερό.

Νίκος Χαρδαλιάς μεγάλη κόρη