Οργιάζουν οι φήμες για την Ελένη Μενεγάκη - Η νέα είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργιάζουν οι φήμες για την Ελένη Μενεγάκη - Η νέα είδηση  που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κι όσο η Ελένη Μενεγάκη περνάει τις οικογενειακές της διακοπές στην Άνδρο οι φήμες για το νέο της επαγγελματικό βήμα οργιάζουν. Στην φόρα ήρθε μια νέα είδηση που κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, σχεδιάζει εν κρυπτώ και πολύ προσεχτικά το επόμενό της βήμα.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί εισηγήσεις από στενούς της συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube.

H Ελένη Μενεγάκη είναι άλλωστε ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα στο διαδίκτυο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 1,2 εκατομμύριο ακολούθους.

«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Εφόσον το κανάλι στο YouTube προχωρήσει, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Ελένη Μενεγάκη δε μπορεί, αλλά και δε θέλει να έχει καθημερινή παρουσία στο διαδίκτυο. Πολλές ανάλογες περιπτώσεις επωνύμων έχουν λήξει άδοξα, καθώς στην πορεία τα διαδικτυακά αυτά κανάλια ξεφούσκωσαν.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή της παρουσία.

Πάντως οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του. Στο εν λόγω εγχείρημα κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η στενή συνεργάτιδα της Ελένη Μενεγάκη επί 20 χρόνια, Ελένη Γελαλή.

Δείτε επίσης: Ματέο Παντζόπουλος: Κόντεψε να "κάψει" την Άνδρο για την μικρή Μαρινούλα - Τι συνέβη

Απόφαση "κόλαφος" από την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη νέο επαγγελματικό βήμα

Κι όμως, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως αυτή την απόφαση κόλαφο την είχε πάρει από τότε που αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση κι απλά το μυστικό της το ήξεραν πολύ δικοί της άνθρωποι! Σήμερα, βέβαια, θα σας το αποκαλύψω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ήθελε μετά από τόσα χρόνια σκληρής καριέρας να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει - ίσως για λίγο - το συγκεκριμένο κομμάτι πίσω της αλλά το επαγγελματικό δαιμόνιο κυλά στις φλέβες της οπότε... βρήκε κάτι να ασχολείται εκτός TV!

Ποια η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη

Πρώτη εγώ σας είχα αποκαλύψει πως η Ελένη Μενεγάκη θα κινητοποιείται αρκετά μέσα από τα social media με τους χορηγούς και τις διαφημίσεις που ήδη έκανε και μάλιστα επιβεβαιώθηκα αφού λίγες ημέρες μετά αποκάλυψε η ίδια τη συνεργασία που έκλεισε.

Ωστόσο, τώρα ετοιμάζει, όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή μου, ένα νέο site που θα φέρει την υπογραφή της. Η θεματολογία αυτού δεν θα εμπεριέχει τίποτα για τους διάσημους της εγχώριας showbiz αφού η Ελένη τα τόσα χρόνια έχει δείξει πως δεν την νοιάζει αυτό το "κουτσομπολίστικο" κομμάτι αλλά θα είναι ένα site ταγμένο στην μόδα και στα θέματα που απασχολούν μια γυναίκα, όπως ψυχολογία, beauty tips, ενημερωτικά θέματα για γονείς κλπ.

Μάλιστα, μέσο αυτού θα δίνει περισσότερη ώθηση στις εταιρείες που κλείνει για καμπάνιες, όπως την L'Oreal και άλλες τέτοιου είδους.

Ελένη Μενεγάκη ανοίγει site

Να τονίσω πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού αυτές τις ημέρες αλλά και για λίγο ακόμη η Ελένη έχει αποφασίσει να χαλαρώσει και να μην σκέφτεται αυτό το κομμάτι της ζωής της.