Μείον 38 κιλά ηθοποιός του Τατουάζ - Αγνώριστη στις φωτογραφίες

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείον 38 κιλά ηθοποιός του Τατουάζ - Αγνώριστη στις φωτογραφίες

Μιας και το βράδυ της Δευτέρας η αγαπημένη σειρά Τατουάζ επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA - κάνοντας συγκλονιστικά νούμερα - αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο instagram των ηθοποιών να δούμε τι κάνουν! Μια από αυτούς ανακαλύψαμε πως στο παρελθόν κατάφερε να χάσει 38 ολόκληρα κιλά!

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός που την αγαπήσαμε μέσα από το Τατουάζ είχε γράψει πριν πολύ καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Όταν γέννησα το παιδί μου, κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρω να χάσω τα 38,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη... Έχασαν όλοι την πίστη τους σε μένα... Όμως εγώ τα κατάφερα! Πίστεψα στον εαυτό μου και αγάπησα το σώμα μου, γι’ αυτό και το φρόντισα! Σήμερα λοιπόν, με αγαπάω ακόμα περισσότερο!

Δείτε την με μαγιό:

Ο λόγος για την Έλενα Λιασίδου.

Τατουάζ ηθοποιός αδυνατισμένη

Δυστυχώς! Οριστικό το διαζύγιο της πιο αγαπημένης ηθοποιού του "Τατουάζ"

Κι όμως! Οριστικό είναι το διαζύγιο για αγαπημένη ηθοποιό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σειρά "Τατουάζ"! Δυστυχώς σύντομα μάλιστα θα βγουν και τα χαρτιά!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα αγόρια και πριν από δέκα χρόνια χώρισαν όμως έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα έχουν δώσει κοινή συνέντευξη και ο ένας έχει μιλήσει για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια…

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, τώρα όμως αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ποια είναι η ηθοποιός από το "Τατουάζ" που παίρνει διαζύγιο

«Μετά από 10 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, φέτος θα πάρουμε διαζύγιο…. Είπαμε να το κάνουμε και τυπικά για να σταματήσουν και οι δημοσιογράφοι να μας ρωτάνε το γιατί δεν έχετε πάρει διαζύγιο. Εγώ είπα να πάρουμε διαζύγιο γιατί είναι ένας κύκλος που πρέπει να κλείσει, όπως κλείνουν όλοι στη ζωή… πολύ απλά»!

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη και τον Πέτρο Λαγούτη!

Μυρτώ Αλικάκη Πέτρος Λαγούτης διαζύγιο